Τρίωρη στάση εργασίας των εργατοτεχνιτών στο Καστέλι

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου σχετικά με την τρίωρη στάση εργασίας από εργατοτεχνίτες που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο έργο κατασκευής Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου στο Καστέλι.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:30 έως τις 3:30 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο έργο κατασκευής Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης στο Καστέλι των εργατοτεχνιτών. 

Κατατέθηκαν όλα τα αιτήματα και διεκδικήσεις των εργαζομένων που αφορούν την κάλυψη του κόστους μεταφοράς από και προς το εργοτάξιο, αλλά και την αλλαγή των συμβάσεων τους σε αορίστου. 

Η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στη στάση εργασίας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα. Ήδη μετράμε την πρώτη κατάκτηση που αφορά τη χορήγηση κουπονιών για τρόφιμα.  

Η οργανωμένη πάλη και η συλλογική δράση μέσα από το Συνδικάτο, αποδεικνύει πως όταν διεκδικούμε οργανωμένα, έχουμε αποτελεσματικούς αγώνες. 

Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα για να προχωρήσουμε σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά μας, δηλαδή η κάλυψη του κόστους μεταφοράς αλλά και η μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Η εταιρία δεσμεύτηκε να πιέσει κι αυτή με την σειρά της την κυβέρνηση η οποία φέρει την κύρια ευθύνη της ικανοποίησης των αιτημάτων. 

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις με πρώτο σταθμό το συλλαλητήριο στις 20 Οκτώβρη 7μμ Πλατεία Ελευθερίας και προετοιμάζουμε απεργιακό ξεσηκωμό στις 9 Νοέμβρη 10 πμ Πλατεία Ελευθερίας για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και των τεράστιων αυξήσεων στην ενέργεια.

Η δύναμη βρίσκεται στα δικά μας χέρια και τον οργανωμένο αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί