Σοκάρουν τα στοιχεία για τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας: Η 19χρονη ήταν τραυματισμένη και οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους

Προδόθηκαν και από την κάμερα στολής του ενός που κατέγραψε μέρος του άγριου βιασμού της άτυχης κοπέλας στα αποδυτήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης από αστυνομικούς, μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ, καθώς οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους παρόλο που η κοπέλα ήταν τραυματισμένη. Μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τον βιασμό από κάμερα της στολής τους.

Δείτε επίσης:

19χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά την καταγγελία 19χρονης για βιασμό μέσα στο ΑΤ της Ομόνοιας

Ποινική δίωξη κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ για ομαδικό βιασμό της 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο βιασμός συνέβη στις 11 Οκτωβρίου από τις 23.30 έως τις 00.15 μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», η νεαρή γυναίκα γνώρισε τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο κι αφού τους έκανε ορισμένες ερωτήσεις, της ζήτησαν να τους βρει στο Τμήμα. Στις 23.30 πράγματι πήγε στο Α.Τ. και μετά από ένα σύντομο διάλογο, ακολούθησε τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς στο εσωτερικό του Τμήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την πήγαν στο 2ο όροφο και όταν εκείνη ζήτησε να πάει στην  τουαλέτα, την κατέβασαν στο υπόγειο σε σημείο δίπλα από δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως χώρος αποδυτηρίων από αστυνομικούς. Εκεί βιάστηκε – ο ένας από τους αστυνομικούς την τραυμάτισε, η 19χρονη είχε αιμορραγία και στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν ίχνη αίματος, που χρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικό υλικό. Στη διάρκεια της ειδεχθούς πράξης, η 19χρονη βρισκόταν σε καθεστώς πανικού, είχε παραλύσει από το φόβο της μη μπορώντας να αντιδράσει. Ακολούθησε ο βιασμός και από 2ο αστυνομικό. Στις 00.13, οι αστυνομικοί της είπαν να φύγει από το Α.Τ. όπως κι έκανε.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του news247.gr καθώς όπως αναφέρει, παρόλο που η κοπέλα αιμορραγούσε, οι αστυνομικοί συνέχιζαν την φρικτή τους πράξη. Μάλιστα ο ένας από τους αστυνομικούς τραβούσε με τη κάμερα της στολής του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 24 και 27 ετών, αφού την οδήγησαν στο υπόγειο που είναι τα αποδυτήριά τους, τη στρίμωξαν σε μία σκοτεινή γωνία, έκλεισαν την πόρτα και προχώρησαν στις πράξεις τους. Η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παρακολουθείται από ψυχολόγο που τυγχάνει και αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος πιστοποίησε πως στην πάθησή της, όταν βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού, παγώνει.

Η κοπέλα μπροστά σε αυτή την πίεση που δέχτηκε, φοβούμενη τα χειρότερα, αναγκάστηκε να υποκύψει και ενώ αρχικά ο πρώτος αστυνομικός την υπέβαλε σε πεολειχία, άρχισε να αναβοσβήνει η κάμερα της στολής του που είναι υποχρεωμένος να φοράει και κατέγραψε αυτό το σημείο του βιασμού.

Η κοπέλα όταν είδε το κόκκινο φως να αναβοσβήνει του είπε, «δεν φτάνει αυτό που κάνετε με καταγράφετε κιόλας;». Τότε εκείνος έβγαλε την κάμερα. Αμέσως μετά την άρπαξε και εισχώρησε με βία στην άτυχη κοπέλα με τόσο κτηνώδη τρόπο που της προκάλεσε αιμορραγία…

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε από αυτό και συνέχισε… Όταν τελείωσε αυτός, μπήκε ο δεύτερος στο δωμάτιο και παρότι την είδε να αιμορραγεί την βίασε και εκείνος, υποβάλλοντάς την και εκείνος σε πεολειχία.

Στο σημείο αυτό, είναι απαραίτητο ο συντάκτης να ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη από τους αναγνώστες για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που προαναφέρονται, όμως είναι απαραίτητες για να εξαχθούν συμπεράσματα, πώς παρότι δεν ασκήθηκε απειλή ή σωματική βία για να υποκύψει, οι υπόλοιπες κινήσεις σε έναν άνθρωπο που αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασής του, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν και οι διώκτες τους.

Τι είχε προηγηθεί

Η κοπέλα περπατούσε στο Θησείο με μία φίλη της και ενώ εκείνη μπήκε στον ηλεκτρικό για να πάει στον προορισμό της, εκείνη ζήτησε κάποιες πληροφορίες από τους τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν περιπολία στο σημείο. Οι αστυνομικοί της είπαν να μπει στο τρένο και να κατέβει στην Ομόνοια και εκεί θα την περίμεναν απ’ έξω για να της δώσουν τις πληροφορίες που ήθελε.

Στην Ομόνοια πλέον και χωρίς το κορίτσι να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε, την έβαλαν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα δήθεν για να της εξηγήσουν πώς θα πήγαινε εκεί που ήθελε. Εκεί οι τρεις από τους τέσσερις την κατέβασαν στο υπόγειο που ήταν το αποδυτήριο και ο τρίτος έφυγε μόλις έφτασαν κάτω, με τους άλλους δύο να προχωρούν στις αρρωστημένες τους πράξεις.

Κατάθεση ενστόλου που τους είδε να μπαίνουν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα τους «καίει», όπως τους «καίει» και η κάμερα διπλανού καταστήματος, που καταγράφει και την κοπέλα την στιγμή που φεύγει αναστατωμένη και σαστισμένη. Η κάμερα του Αστυνομικού Τμήματος δεν τους κατέγραψε γιατί κανείς δεν αντικατέστησε το καταγραφικό από την παλιότερη περίπτωση που και πάλι είχε ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων με τον αστυνομικό που κατέβρεχε και εξευτέλιζε μία γυναίκα ΑμΕΑ πριν τρία χρόνια.

Οι δύο αστυνομικοί οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, στον εισαγγελέα. Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή, ενώ ένα από τα πολλά ερωτηματικά είναι πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν αστυνομικοί με πολίτη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα και κανείς να μη τους ρωτάει τι κάνουν, ποιος είναι ο πολίτης και που τον πάνε….

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι αστυνομικοί

Σχετικά με την σύλληψη των δύο Ειδικών Φρουρών για τον βιασμό της 19χρονης ημεδαπής, από την ΕΛ.ΑΣ. “ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για βιασμό.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία από βραδινές ώρες της (11-10-2022), έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες της (12-10-2022) οι δύο αστυνομικοί προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της εντός Αστυνομικού Τμήματος σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Η παθούσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες της σε βάρος της πράξης, ενώ παράλληλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί