Κρήτη: Έκλεψε κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή, στο Ρέθυμνο. Αφαίρεσε από επιχείρηση κοσμήματα συνολικής αξίας 3.400 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, χθες (11.10.2022) το απόγευμα, στο Ρέθυμνο ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, την 11.10.2022 το πρωί άγνωστος δράστης αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο κοσμηματοπωλείο διάφορα χρυσαφικά συνολικής χρηματικής αξίας 3.400 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την παραπάνω κλοπή και στη συνέχεια πούλησε μέρος των αφαιρεθέντων σε ενεχυροδανειστήριο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ρεθύμνου χθες (11.10.2022) το απόγευμα εντοπίστηκε ο ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ρολόι χειρός με τη συσκευασία του, ζευγάρι σκουλαρίκια, δερμάτινο πορτοφόλι και ηλεκτρονικό τσιγάρο τα οποία και κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος καθώς όπως προέκυψε ήταν αγορασμένα με μέρος του χρηματικού ποσού από των πώληση των αφαιρεθέντων κοσμημάτων.

Το σύνολο των αφαιρεθέντων κοσμημάτων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί