Kολωνός: «Το παιδί ερχότανε συνέχεια άρρωστο, έκλαιγε»

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα που λάμβανε το 12χρονο κοριτσάκι περιγράφουν οι καταγγελίες του θείου και της γιαγιάς της – «Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου, πονάει η κοιλιά μου, πονάει εκείνο”… Τί έχεις παιδί μου; Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτυπούσαν τα τηλέφωνα και έφευγε κλαίγοντας. Στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα»

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του βιασμού της 12 χρονης στον Κολωνό. Όπως είπε ο θείος της μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανάμεσα σε όσους καλούσαν κι έστελναν μηνύματα στη μικρή ήταν κι ένα ζευγάρι.

«Το έβλεπα ταραγμένο το παιδί, φοβισμένο, νόμιζα ναρκωτικά.. Εψαξα τα πράγματά του, έψαξαν και οι γονείς του, τίποτα. Μας είπε προχθές οτι το απείλησε με ένα πιστόλι που είχε: “θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας, να το ξέρεις, έχω επαφές”. Έτσι μας είπε η μικρή. Γιατί δεν είναι και σε καλή κατάσταση το μικρό (….). Η αδερφή μου της πήρε το κινητό, χτύπαγε συνέχεια, το άρπαξε και είδε 240 άτομα και δεν είναι μόνο το site που λένε. Στο Facebook εκτός από το κανονικό της προφίλ που την έχω κι εγώ μέσα σαν… που λέγεται, είχε φτιάξει να μοιάζει και με 16 -17 χρόνων, με φίλτρα και αυτά» είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι:

«Βλέπω έναν- δυο μαντράχαλους, μεγάλους, 60, 59. Τους απείλησα. ‘Τι θες εσύ με το μικρό;’, ΄Ποιο μικρό; Δεν είναι 17;’. «Και 17 να ήταν” λέω “που την ξέρεις;”, “ο ψηλός” λέει,’ Ποιος ψηλός;’. Το έκλεισαν το προφίλ τους εντελώς. E και μετά τα πήγαμε στην αστυνομία εμείς αυτά για να βγει το κύκλωμα, περιμέναμε 3 εβδομάδες, σχεδόν ένα μήνα.

Αναφορικά με τα μηνύματα που έστελναν στο κοριτσάκι ο θείος της είπε:

«Της έστελναν ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα. ‘Μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί! Το σηκώνω εγώ στο Messenger, ακούω μια γυναίκα, λέει: Έλα κορίτσι μου”, μόλις ακούν εμένα το έκλεισε κατευθείαν».

Ο θείος είπε επίσης ότι η μικρή ήταν φοβισμένη, καθώς το είχε απειλήσει ο Μίχος. «Έχουμε ταραχτεί όλοι. Δεν είναι καν 12 το παιδί, δεν είναι καν ανεπτυγμένο» είπε μεταξύ άλλων ο θείος της μικρής. Πρόσθεσε ότι την παρακολουθούν τρεις ψυχολόγοι οι οποίοι είπαν στην οικογένεια να μην βλέπει καν τηλεόραση.

Γιαγιά 12χρονης: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με τα αδέλφια της

Μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 η γιαγιά του παιδιού αφού είπε οτι η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του 10.000 ευρώ για να “κουκουλώσουν” την υπόθεση, αποκάλυψε ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

«Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι ‘να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες’, ‘να βγάλεις φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις’, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες. Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός».

«Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, ‘πονάει το κεφάλι μου, πονάει η κοιλιά μου, πονάει εκείνο’… Τί έχεις παιδί μου;. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, ‘μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί’. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά» είπε επίσης η γιαγιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί