«10.000 ευρώ έδινε η σύζυγος του 53χρονου για να ξεχαστούν οι βιασμοί» – Να απομακρυνθεί από τον δήμο Αθηναίων ζητά ο Ν. Ηλιόπουλος

«Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση παιδεραστίας στον Κολωνό – Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιασμών, εκβιασμών και εκπόρνευσης που φέρεται να έστησε ο 53χρονος στα Σεπόλια γύρω από την 12χρονη δεν έχουν τέλος.

Η γιαγιά της ανήλικης αποκαλύπτει στο Live News στο Mega πως η σύζυγος του συλληφθέντα έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός συντάκτης της εκπομπής, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκαλύπτει πως η 12χρονη αναγνωρίζει ακόμη 16 άνδρες ως βιαστές της και πως το κύκλωμα φέρεται να έχει στηθεί από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι δεν είχε κλείσει τα 11 έτη του (ήταν 10,5).

Αναλυτικότερα, η γιαγιά της ανήλικης αποκάλυψε ότι η θεία της 12χρονης ήταν αυτή που ανακάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει όταν είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού. «Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, ‘δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες’. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο. Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία».

«Ήθελε να της δώσει λεφτά»

Όπως λέει η γιαγιά του κοριτσιού, έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της ανήλικης προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό. «Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο. Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. ‘Τι έπαθες παιδί μου;’, ‘με κυνηγούσε ο…’. και λέω στη νύφη μου ΄πάρε την αστυνομία’ και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».

Νάσος Ηλιόπουλος: Να απομακρυνθεί η σύζυγος του 53χρονου από τον δήμο Αθηναίων

Την απομάκρυνση της συζύγου του 53χρονου από τη θέση της από το Δήμο της Αθήνας ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τη σοβαρή καταγγελία της μητέρας της 12χρονης για προσπάθεια συγκάλυψης.

«Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

Την ίδια στιγμή ο Νάσος Ηλιόπουλος καλεί τις «κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων κ η πολιτεία έχουν την ευθύνη για την άμεση στήριξη ψυχολογικά και υλικά της οικογένειας του θύματος στον Κολωνό».

Τέλος ζητά επιτακτικά «να σταματήσει άμεσα η παρουσία ΜΜΕ έξω από το σπίτι του θύματος, να προστατευθεί η οικογένεια και το θύμα».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης που έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 53χρονου, κατήγγειλε ότι η σύζυγός του της είπε να μην τον καταγγείλει.

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, την βρήκα μέσω messenger, της έστειλα μήνυμα και της λέω: “Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο, είναι επείγον” και με πήρε και της το είπα και ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; “Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειάς μας”.

Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε “σε παρακαλώ μην πας να το καταγγείλεις, και ό,τι θέλεις θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “είσαι σοβαρή; Η ίδια έπρεπε να είχες πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα” και την μπλόκαρα» ανέφερε χθες μιλώντας στον Alpha.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί