“Αναπτυξιακές” αρπαχτές!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Σιγά μην υπήρχε αντίδραση! Σιγά μην ασχοληθούνε με τέτοια θέματα! Αυτά άλλωστε, όπως θα έλεγε και ο υπάλληλος-δημοσιογράφος «κουράζουν» τον κόσμο! Όπως οι υποκλοπές, έτσι και τα σκάνδαλα των «ημετέρων»! «Κουραστικά», πολύ «κουραστικά»! τι νοιάζει τον λαουτζίκο ότι ένας βουλευτής με καταθέσεις 37.000 ευρώ που χρωστά ήδη 292.000 ευρώ, συστήνει εταιρεία με 5.000 ευρώ, εντάσσεται στον Αναπτυξιακό για επένδυση 11.000.000(!!!) ευρώ εκ των οποίων τα …4.500.000(!!!) ευρώ θα του δοθούν μέσω του Αναπτυξιακού και τα υπόλοιπα 6.500.000(!!!) ευρώ μέσω τραπέζης, αφού προφανώς ο ίδιος δεν τα διαθέτει!

Δείτε:

Πώς βουλευτής της ΝΔ έστησε επιχείρηση με 5.000 € και πήρε επιχορήγηση… 4,2 εκατ.!- Το αποκάλυψε ο Πολάκης, το παραδέχτηκε ο ίδιος!

Συριζογατάκια… σάς έσκισαν Πορτοσάλτε και Οικονόμου του ΣΚΑΪ: Δείτε πώς καλύπτουν τον γαλάζιο βουλευτή Μαραβέγια! (βίντεο)

Κλασικές «επενδύσεις» ελληνικού τύπου, πρωτοπόρες και άκρως … «ελπιδοφόρες» για την πολυπόθητη «Ανάπτυξη» αυτού του έρημου τόπου! Βέβαια επειδή η καταγγελία ξεκίνησε από κάποιον πρώην υπουργό, φανατικό «καπνιστή» και αρκούντως «αψύ» δεν έτυχε της δέουσας προσοχής, καθώς άλλα θέματα είναι πρωτίστης δημοσιογραφικής προτεραιότητας, όπως η αποχώρηση μοντέλου από κριτική επιτροπή που βύθισε την μοντελο-κοινότητα σε βαθιά περισυλλογή και περίσκεψη…

Ας το πάρουμε απόφαση, τόσο οι «ομιλούντες», όσο και οι «σιωπούντες» σε αυτήν τη χώρα, ότι το κράτος μας δεν είναι νορμάλ, δεν είναι ένα κράτος κατά τα πρότυπα έστω μιας τυπικής δυτικού τύπου αστικής δημοκρατίας –όπως πολύ σωστά επισήμαναν οι … Αμερικανοί, όταν ο αξιωματούχος τους Π. Πόρτερ συνέτασσε την περίφημη «έκθεσή» του για να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία της χώρας του για το τι είδους χώρα θα παραλάμβαναν!

Η διάβρωση θεσμών, μηχανισμών, προσώπων είναι απόλυτη, το «τρελοβάπορο» πορεύεται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και με μόνο μπούσουλα την ευσυνειδησία κάποιων ολίγων. Υπουργοί ντύνονται μαχητές του … Λεωνίδα και ποζάρουν με ασπίδες και περικεφαλαίες, ενώ στα διαλείμματα τους παίζουν… τένις –αλήθεια συνάδει η Αδώνειος περικεφαλαία με τους άσους αλά Σάκκαρη στα σερβίς του Αντιπροέδρου- ή όλα μπαίνουν στο μπλέντερ της μπουρδολογίας που την επιδεικνύουν ως ρητορική δεινότητα οι υπάλληλοι-δημοσιογράφοι!

Εσείς, αξιότιμοι Έλληνες πολίτες που δεν μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιον … Αναπτυξιακό Νόμο και να προχωρήσετε σε κάποια σούπερ-επένδυση ανάλοχη με εκείνη του απίθανου πλην μάλλον «φτωχού» Μαραβέγια, ας λάβετε το κουπονάκι σας, το εισοσαρικάκι σας και παρακολουθήστε τα σεμινάρια «Πατριωτισμού» -ή μήπως Πατριδοκαπηλίας-  του Αντιπροέδρου!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί