Αστυνομικό κράτος Μητσοτάκη: Χτυπούν πολίτες, επιθέσεις των ΜΑΤ και σε ξένους δημοσιογράφους! (βίντεο)

Ακόμη μια μέρα με επεισόδια στα Εξάρχεια επιφύλαξε στους κατοίκους η ΕΛΑΣ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να θέλουν να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους που είχαν συγκεντρωθεί από αργά το απόγευμα στα «σκαλάκια» της συμβολής Μπενάκη και Καλλιδρομίου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Left.gr αστυνομικοί σε δίτροχα πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση στο πολυσύχναστο και εν πολλοίς τουριστικό κομμάτι της οδού Καλλιδρομίου, την ώρα που εκεί βρίσκονταν παρόντα μικρά παιδιά που έτρωγαν με τις οικογένειές τους – με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να δεχθούν έντονες επιπλήξεις από τους θαμώνες. Η επίθεση είχε επίσης ως αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές σε μπαρ της ίδιας οδού.

Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν και χτύπησαν Αμερικανό freelancher δημοσιογράφο που τράβαγε την επίθεση με το κινητό του. Σύμφωνα με τον συντάκτη της «Αυγής», Κώστα Παπαντωνίου, αστυνομικός πήδηξε πάνω από πεζούλι και στρίμωξε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Thomas Ryan μπροστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια τον χτύπησε, του πήρε το κινητό και το πέταξε.

Ο δημοσιογράφος Ράιαν Τόμας κατήγγειλε βίαιη επίθεση εις βάρος του από τα ΜΑΤ, ενώ κάλυπτε την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κάτοικοι των Εξαρχείων. Ο ξυλοδαρμός του καταγράφηκε και από την κάμερα του ίδιου αλλά και από κατοίκους της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί