Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνάντηση με μέλη του Παγκρήτιου Σωματείου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποίησε στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Κατά τη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για την προκήρυξη 4Κ για την οποία ενημέρωσαν αναλυτικά η Πρόεδρος Χρυσούλα Κλεισαρχάκη και η Ταμίας του Συλλόγου Παγώνα Μιχελακάκη.  

Ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε πως παρακολουθεί το ζήτημα και εξέφρασε από την πλευρά του την ολόθερμη στήριξη του για το σύνολο των εργαζομένων του προγράμματος υπογραμμίζοντας πως το ζήτημα είναι πανελλαδικό που αφορά ευρύτερα τους εργαζόμενους οι οποίοι επί χρόνια προσφέρουν καταλυτικά και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του κράτους. Ο βουλευτής ενημέρωσε πως το ζήτημα είναι θέμα πολιτικής βούλησης και κεντρικών αποφάσεων, και πως ήδη στενά παρακολουθείται κεντρικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι υποχρέωση του αρμόδιου και σημερινού Υπουργού Εσωτερικών, αντί να σηκώνει τα χέρια ψηλά, να διασφαλίζει στο ακέραιο εργαζόμενους που σε κρίσιμες στιγμές για την χώρα στήριξαν εμπράκτως καίριες κοινωνικές δομές και να διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση και ποιοτική αναβάθμιση του προγράμματος», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί