Η Λέσχη Ομιλοφρενών “Μανώλης Ρασούλης” για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση από τη Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης:

Κύριοι υπεύθυνοι, εντός και εκτός της οικογένειας του ΟΦΗ, εν όψει του επερχόμενου ματς με τον Ολυμπιακό, θα θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε ένα πολύ σημαντικό για εμάς ζήτημα: το γεγονός ότι ως σύνδεσμος η φυσική μας θέση είναι στη Θύρα 1 του γηπέδου, δεν μας καθιστά άτυπους σεκιουριτάδες που έχουν ως αποστολή να προστατεύσουν τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας ΜΑΣ από τις ορδές των βαρβάρων ή να προστατεύσουν τους “φιλοξενούμενους” και κατ’ επέκταση το γήπεδό μας από ενδεχόμενη τιμωρία.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι σαν Λέσχη τασσόμαστε ενάντια στην αθλητική βία αλλά εξίσου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη Λέσχη μας και μόνο και ότι καμία άλλη ευθύνη δεν έχουμε αναλάβει και ούτε πρόκειται να αναλάβουμε.

Τασσόμαστε υπέρ της μετακίνησης οπαδών, όχι οπαδικών στρατών. Πιστεύουμε στη φιλοξενία, όταν αυτή γίνεται με όρους αμοιβαίου σεβασμού.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που “φιλοξενήθηκαν” οπαδοί της εν λόγω ομάδας στο γήπεδό μας, έφτασαν οργανωμένα, με την συνοδεία των ΜΑΤ, εφόρμησαν στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, επιτέθηκαν σε όποιον βρήκαν μπροστά τους χρησιμοποιώντας μέχρι πιστόλια φωτοβολίδων, κτύπησαν ηλικιωμένους που βρίσκονταν στα πέριξ αυτής καφενεία και στο τέλος εισήλθαν στη Θύρα 6 του γηπέδου ανενόχλητοι.

Παρακαλείστε λοιπόν να πράξετε τα δέοντα, εφόσον η Θύρα 6 παραμένει κλειστή για τους γνωστούς λόγους, ώστε στη Θύρα 1 όπως και σε κάθε άλλη θύρα του γηπέδου μας να μην βρίσκονται οπαδοί του Ολυμπιακού με διακριτικά οι οποίοι δεν θα σεβαστούν το σαβουάρ βιβρ της κρητικής φιλοξενίας.

ΥΓ. Προς τους φιλάθλους της Ομάδας μας: ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ στις θέσεις μας, ντύνουμε το Γεντί Κουλέ στα ασπρόμαυρα και το διατηρούμε καθαρό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί