Η Intellexa κρύβεται από την εξεταστική με τις πλάτες της ΝΔ!

Νέα σκανδαλώδης πρόκληση: Η εκπρόσωπος της εταιρείας που εμπορεύεται το Predator δήλωσε κώλυμα επειδή είναι στο εξωτερικό • «Γαλάζιες» μεθοδεύσεις για να μην εξεταστεί κατά πρόσωπο ούτε με τηλεδιάσκεψη.
Πέφτουν με ταχύ ρυθμό οι μάσκες στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς η κυβερνητική πλευρά φαίνεται πως απογυμνώνεται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη μια προκλητική ενέργεια, καθώς η εκπρόσωπος της Intellexa δήλωσε ότι αδυνατεί να δώσει το «παρών» με τη δικαιολογία ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Δείτε:

Υποκλοπές: Με εντολή Κοντολέοντα, άρα Μητσοτάκη, η καταστροφή του αρχείου παρακολούθησης Ανδρουλάκη!

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, καθώς είναι εκείνη που εμπορεύεται το κακόβουλο λογισμικό Predator, με το οποίο μολύνθηκαν τα κινητά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, αλλά και του Χρήστου Σπίρτζη, ενώ έγινε η απόπειρα παγίδευσης και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η πτέρυγα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε περαιτέρω μεθοδεύσεις, καθώς απέρριψε την πρόταση από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ώστε η εκπρόσωπος να εξεταστεί εξ αποστάσεως μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στον αντίποδα η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε η μάρτυρας να εξεταστεί με… γραπτές ερωτήσεις.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μια ημέρα μετά την κατάθεση – βόμβα του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, διέλυσε το κυβερνητικό αφήγημα, καθώς υποστήριξε ότι το αρχείο υποκλοπής του προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. καταστράφηκε την ημέρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης πήγε στον Άρειο Πάγο να καταγγείλει την απόπειρα παγίδευσής του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί