Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο δημοτικό και νηπιαγωγείο Καστελλίου (φωτο)

Στα κάγκελα γονείς και εκπαιδευτικοί – Φόβοι για τη στατικότητα του σχολείου σε επόμενο σεισμό – Έμειναν στη μέση οι εργασίες αποκατάστασης

Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο δημοτικό και νηπιαγωγείο Καστελλίου με γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν χάσει την υπομονή τους καθώς κανένας δεν φαίνεται να συγκινείται από τα σοβαρά προβλήματα που έχει το κτίριο με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι  για τη στατικότητα του σχολείου.

Οι εργασίες αποκατάστασης σε μια περιοχή που «χορεύει» από τους σεισμούς, όπως καταγγέλλει ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ξεκίνησαν τον Ιούνιο αλλά στη συνέχεια «πάγωσαν».

Τρία τμήματα του δημοτικού και όλα τα τμήματα του νηπιαγωγείου κάνουν μάθημα σε λυόμενες αίθουσες, δηλαδή σύμφωνα με τους γονείς, τα παιδιά «ψήνονται» τις ζεστές μέρες του χρόνου και «παγώνουν» τον χειμώνα.

Κάτοικος της περιοχής με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες της ντροπής και επεσήμανε ότι η ασφάλεια των μαθητών περνάει σε δεύτερη μοίρα. «Δεν χρειάζεται να συζητάμε καν για ποιότητα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των παιδιών. Όταν η ασφάλεια δεν υφίσταται, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ντροπή σε όλους μας», σημειώνει ο Δημήτρης Μανιός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί