Νέο παραλήρημα Γεωργιάδη: Χαρακτήρισε «ορντινάντσα του Πούτιν» τον Φίλη! (βίντεο)

Πρόδηλος είναι πλέον ο πανικός και ο εκνευρισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Υπό το βάρος των σοβαρών ζητημάτων όπως η ακρίβεια και το σκάνδαλο υποκλοπών, ο Άδωνης Γεωργιάδης, κατά την προσφιλή του τακτική, άρχισε να φωνάζει και να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπερέβη τα εσκαμμένα καθώς δε δίστασε να αποκαλέσει «ορντινάντσα του Πούτιν»(!) τον Νίκο Φίλη…

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το σκάνδαλο των υποκλοπών που καθιστά έκθετη την κυβέρνηση Μητσοτάκη εντός και εκτός Ελλάδας, ο Άδωνης Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open, εξαπέλυσε ύβρεις στον Νίκο Φίλη για το χιούμορ που έκανε στο φεστιβάλ Σπούτνικ ο «Τσολιάς» Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης…

Κατά το κλείσιμο της συνομιλίας τους (μετά το 24:30 του βίντεο),ο Νίκος Φίλης είπε: «Την ακρίβεια μαζί με τις υποκλοπές και την κάμψη της δημοκρατίας στη χώρα μας θα την πληρώσει η κυβέρνηση και να μην καυχάται».

Αυτή η ατάκα ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ένα απίστευτο παραλήρημα από τον υπουργό Ανάπτυξης ο οποίος είπε το αμίμητο: «Κάμψη της δημοκρατίας είναι το φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ», αναφερόμενος σε σατιρική αναφορά του «Τσολιά» στο «Σπούτνικ».

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το χιούμορ;» απάντησε ο Νίκος Φίλης κάτι που δεν άρεσε στον Άδωνη Γεωργιάδη που, εμφανώς εκτός ορίων είπε το απίστευτο: «Ντροπή σου, ορντινάντσα του Πούτιν»(!)

Δείτε το βίντεο: (το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 24:47 και μετά)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί