Σε σχολεία σε Γάζι, Κρουσώνα και Τύλισο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου για τον αγιασμό

Με την ευχή η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει χωρίς μέτρα και περιορισμούς, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, στα Γυμνάσια Γαζίου και Τυλίσου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα, για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

«Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά με περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των μαθητών μας, σε σχολεία αναβαθμισμένα ενεργειακά, με περισσότερο χρώμα στις αυλές φιλοδοξώντας το χαμόγελο αυτό να διατηρηθεί στα πρόσωπα των παιδιών μας. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο τα σχολικά κτίρια να είναι καλύτερα τόσο με την καθημερινή φροντίδα όσο και με το σχεδιασμό που υλοποιείται με τις ενεργειακές αναβαθμίσεις των σχολείων μας. Εύχομαι η νέα χρονιά να κυλήσει όπως ξεκίνησε, χωρίς μέτρα και περιορισμούς που είχαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και η εκπαιδευτική διαδικασία να κυλήσει ομαλά χωρίς προβλήματα.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά. 

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκη Ζερβού, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής, και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, Τυλίσου Μανόλης Βασιλάκης και Κρουσώνα Φώτης Τρυπιδάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί