Ψήφισμα αλληλεγγύης στους προέδρους των Σωματείων Διανομέων και E-Food Χανίων

H Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου (ΕΓΕΣΥΝΗ) καταδικάζει την  επίθεση που δέχονται οι διανομείς, εκλεγμένοι συνδικαλιστές και τα συνδικάτα τους στα Χανιά από την εργοδοσία!

Ζητάμε να παρθεί ΑΜΕΣΑ πίσω η μήνυση προς τον Προέδρο του Σωματείου Διανομέων Ν.Χανίων καθώς και η απόλυση του Προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στην e-food Ν.Χανίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Wolt, στην οποία επίσης είναι εργαζόμενος.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Διανομέων δέχτηκε για δεύτερη φορά μήνυση από γνωστή αλυσίδα εστίασης στο νομό Χανίων, γιατί στις 25 Ιανουαρίου με απόφαση του Σωματείου του περιόδευσε  στους χώρους δουλειάς με στόχο την εφαρμογή της σχετικής υπουργικής απόφασης, που προέβλεπε το στάματημα της διανομής λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. 

Ο Προέδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην E – food Ν. Χανίων,  με πρόσχημα την χαμηλή βαθμολογία και κακή αξιολόγηση απολύθηκε από την ηλεκτρονική πλατφορμα Wolt, ακριβώς επειδή ενοχλεί η συνδικαλιστική του δράση.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Σε συνθήκες που όλο και περισσότερο οξύνεται η επίθεση στο εισόδημα μας, που μας κάνει να μετράμε ευρώ το ευρώ και να υπολογίζουμε εάν μας φτάνει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς ρεύματος, εάν θα μπορέσουμε να ζεσταθούμε, εάν φτάνει η βενζίνη και τί είδη πρώτης ανάγκης να πάρουμε για το μήνα,

Δεν θα επιτρέψουμε την επίθεση στα Σωματεία, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και τα δικαιώματά μας!

Απαιτούμε:

  • ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΜΗΝΥΣΗ προς τον Προέδρο του Σωματείου  Διανομέων Ν. Χανίων
  • ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην e-food

Ο πρόεδρος της ΕΓΕΣΥΝΗ                                             Η γραμματέας της ΕΓΕΣΥΝΗ

        Αλ. Καφετζάκης                                                                         Γρ. Μπέτση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί