“Η σωστή πλευρά της… ανοησίας”

Του Μιχάλη Τζανάκη

Αν δεν το γνωρίζετε, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου παικταρά ήταν προϊόν της αναπτυξιακής κυβερνητικής πολιτικής, κατά δήλωση του πλέον αδόλεσχου υπουργού της!

Επίσης καλό ήταν να εμπεδώσετε ότι το «Καραμανλής ή τανκς» του Μίκη μετά την πτώση της χούντας υπολείπεται κατά πολύ του «αποφθέγματος»-διλήμματος  του … Μπάμπη «Μητσοτάκης ή χάος»!

Αλλά και το διαγγελματικό ξεκαθάρισμα του ίδιου του πρωθυπουργού ότι οι … «επισυνδέσεις» ήταν μεν νόμιμες, αλλά αν το ήξερε δεν θα τις επέτρεπε ήταν φοβερή «εξήγηση» που θυμίζει ξεκαθάρισμα και λόγο σταράτο παλιού … ρεμπέτη!

Βέβαια και τα τριάντα (!!!) εκατομμύρια για την στελέχωση της … Πανεπιστημιακής Αστυνομίας χαλάλι από την υπουργό, γιατί αμέσως έπνευσε νέος άνεμος … «ελευθερίας» στα Πανεπιστήμιά μας και αναβαθμίστηκε η ποιότητα σπουδών των φοιτητών μας! Άλλωστε με ήσυχη την συνείδησή της παρέστη την ίδια μέρα στα εγκαίνια ιδιωτικού σχολείου στην πρωτεύουσα εκπροσωπώντας κατά δήλωσή της τον πρωθυπουργό!

Επίσης κάθε μέρα που περνάει δικαιώνεται η πρωθυπουργική ρήση με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία ότι είμεθα πάντα «στην σωστή πλευρά της Ιστορίας», που ο προπετής  της Ανάπτυξης μας υπενθύμισε ότι θα βιώσουμε «Χειμώνα του 1942» -τότε που καροτσέρηδες μάζευαν τα πτώματα από τον Κατοχικό λιμό από τους δρόμους της Αθήνας για όσους έχουν ελλιπείς ιστορικές γνώσεις η υπενθύμιση! Πρέπει να συνεννοηθεί με τον υπουργό του, καθώς αν προαναγγέλλεται η φτώχεια και η δυστυχία των πολιτών, μάλλον είναι στην εντελώς «λάθος» ή και «εγκληματική» πλευρά της Ιστορίας!

Μάλιστα, θα υπάρξει –λέει- καμπάνια … ενημέρωσης (βλ. άγριες αρπαχτές και «λίστες») για την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας!

Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε εμείς  οι πολίτες τους …  εθνικούς κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία του … Ανδρουλάκη στην πολιτική σκηνή, καθώς μια εκκρεμότητα υπάρχει και εδώ, έστω κι αν τις ανησυχίες μας δεν συμμερίζεται ο … Λοβέρδος!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί