Α. Τσίπρας: “Ο Μητσοτάκης ακούει τις συνομιλίες των αντιπάλων του αλλά όχι την απόγνωση της κοινωνίας”

«Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει» τόνισε για τον πρωθυπουργό – «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης η μόνη ελπίδα»

«Ηνίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα». Αυτό υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος περιόδευσε σήμερα Τετάρτη στην αγορά της Βέροιας.

Αλέξης Τσίπρας Βέροια

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό ότι «χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να γαντζωθεί στην εξουσία», ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει».

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν, παρόλα αυτά διαρκώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις, στο ρεύμα στα είδη βασικής κατανάλωσης στα καύσιμα και αυτό τη στιγμή που εδώ και οκτώ μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εδώ και οκτώ μήνες έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, τα ακριβότερα καύσιμα, ρεκόρ πληθωρισμού ενώ κάθε επίσκεψη στο σουπερμάρκετ αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε οικογένεια» παρατήρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αλέξης Τσίπρας Βέροια

«Αυτή όμως η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Αυτός ο εφιάλτης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρέπει να λάβει ένα τέλος και τέλος μπορεί να δοθεί μονάχα μέσα από τη λαϊκή ετυμηγορία το δημοκρατικό δρόμο. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, όποτε και αν αυτές λάβουν χώρα, και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία» υπογράμμισε.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν στο κέντρο της Βέροιας οι βουλευτές Άγγελος Τόλκας και Κυριακή Μάλαμα, στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου, που του φώναζαν: «Είσαι η δύναμή μας, είσαι η ελπίδα μας».

Αλέξης Τσίπρας Βέροια

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιόδευσε στους κεντρικούς πεζόδρομους, μπήκε σε καταστήματα και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες. Κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις που είχε μαζί τους ήταν η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα των αγροτών, αναφέροντάς του ότι ο χειμώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος για τους αγρότες και τονίζοντας πως οι ροδακινοπαραγωγοί του νομού Ημαθίας βρίσκονται «ένα βήμα πριν την καταστροφή τους».

Αλέξης Τσίπρας Βέροια

Η αντιπρόεδρος της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ( ΜΑμΑ), Εύη Ακρίβου, ενημέρωσε τον Αλ. Τσίπρα για τα προβλήματα των ατόμων με Αυτισμό και το αίτημά τους να δημιουργηθούν από την πολιτεία εξειδικευμένες μονάδες για παιδιά με αυτισμό.

Καθαρίστριες σχολείων συνομίλησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για τα πολλά προβλήματα στα σχολεία, που όπως του είπαν δεν αντιμετωπίζονται με δύο ώρες και τρίωρες συμβάσεις εργασίας.

Αλέξης Τσίπρας Βέροια

Ο Αλ. Τσίπρας είπε πως η λογική της κυβέρνησης της ΝΔ είναι «τα πάντα στους ιδιώτες» και πως η λογική αυτή οδηγεί σε «εργασιακή ζούγκλα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί