Πώς θα απαλλαγούμε από την κλεπτοκρατία του συστήματος Μητσοτάκη

Του Γιώργου Δημητρίου

Το σύστημα “κλοπών και υποκλοπών” καταρρέει – αναζητεί στήριξη από ακροδεξιούς τύπου Βελόπουλου ακόμα και σε 1-2 άτομα τέτοια εντός Πασοκ. Ο Βελόπουλος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί φωνάζει μέχρι να μπεί και αυτός στην ολιγαρχική αυλή των ωφελημάτων όπως οι Αδωνις, Πλεύρης, Βορίδης κλπ. Οι Γερμαναράδες δεν κατηγορούν ούτε τους αριστερούς Ελληνες ούτε τους εργαζόμενους για τα χάλια της χώρας όπως κάνουν οι΄΄μαφιόζοι΄΄εδώ παρα μόνο τις Πολιτικές οικογένειες οι οποίες εγκατέστησαν μια<<Φεουδαρχική Δημοκρατία>>. Ετσι τη χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι Γερμανοί όπως θα δείτε παρακάτω.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ…ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΣΤΕΙΟ

Η πλειοψηφία αυτών είναι οπαδοί κυρίως της Νέας Δημοκρατίας -πρώην και νύν,πολύ δεξιοί και ακροδεξιοί με το μανδύα του τάχα φιλελεύθερου. Υμνησαν τον Σόιμπλε και τους Γερμανούς  από το 2012 μέχρι και σήμερα, οι αυτοαποκαλούμενοι ΄΄πατριώτες΄΄ και ευρωσωτήρες. Δείτε τι λένε οι Γερμανοί για αυτούς: https://www.businessinsider.com   Δημοσίευμα με τον τίτλo:  << Οι πολιτικές δυναστείες-οικογένειες στην Ελλάδα είναι ο πραγματικός λόγος που η χώρα είναι τόσο χάλια>>

Ακριβές κείμενο, μετάφραση:  << H Ελλάδα είναι το θύμα τριών πολιτικών οικογενειών οι οποίες δημιούργησαν ένα σύστημα ανίκανο να αποτρέπει οικονομικές κρίσεις, αντιθέτως να τις παράγει λέει το Der Spiegel. Oι οικογένειες Μητσοτάκη, Καραμανλή και Παπανδρέου είναι υπεύθυνες για τα χάλια. Ολες χρέωσαν υπερβολικά τη χώρα αλλά μόνο δύο από αυτές έγιναν βαθύπλουτες από την πολιτική (Μητσοτάκη-Καραμανλή). Η Ελλάδα είναι θύμα αυτών των τριών ανεύθυνων οικογενειών που οικοδόμησαν μια φεουδαρχική δημοκρατία μέσα στην οποία η επιθυμία των ολιγαρχών και των πολιτικών οικογενειών είναι να διατηρήσουν την εξουσία και να αυξήσουν τον πλούτο τους. Πετούν δισεκατομμύρια ευρώ σε δάνεια ενώ πλημμύρισαν φίλους και συγγενείς στην ευημερία. Η Ελλάδα με αυτούς ξοδεύει σε περισσότερα δάνεια προσπαθώντας να εισπράξει φόρους – 4 φορές περισσότερους φόρους από τις Η.Π.Α σε ποσοστιαία βάση>>.

Οι αυτοαποκαλούμενοι΄΄πατριώτες΄΄που ενώ αγοράζουν Ραφάλ, βάζουν φράκτη στον Εβρο δεν εχουν κανένα φραγμό να παραδίδουν τη χώρα-έναντι ωφελημάτων στην΄΄κλεπτοκρατία΄΄και ακολούθως στα μνημόνια, ανήμπορη  και αδύναμη απέναντι στην Τουρκία. Ούτε οι Γερμανοί συνεργάτες τους δεν τους εκτιμούν.

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ECOMAFIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ο όρος ecomafia χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που διαπράττει η Ιταλική Μαφία. Εγκληματικές ομάδες άρπαξαν μεγάλα σχήματα Ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών πάρκων και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Η περίπλοκή χρηματοδότηση και οι κρατικές επιδοτήσεις (ό,τι ακριβώς κάνει και ο Μητσοτάκης), έκαναν τις Α.Π.Ε. ελκυστικές για το Οργανωμένο Έγκλημα. Έξι χιλιάδες αιολικά πάρκα στήθηκαν στην Ιταλία, ενώ η Cosa Nostra είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στις Α.Π.Ε.

Στην Ελλάδα τώρα, οι περισσότεροι πολιτικοί φίλοι Κούλη είναι η πλειοψηφία των  ΄΄ψευδοεπενδυτών΄΄ στις Α.Π.Ε λαμβάνοντας τεράστιες κρατικές και ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Στα ακραία παραδείγματα μέχρι και ένας τραγουδιστής – χορευτής kits idol που έλαβε 270.000 ευρώ κρατικό χρήμα για 27 λεπτά της ώρας κούνημα φέρεται ως΄΄επενδυτής΄΄με άδεια μεγάλου φωτοβολταικού πάρκου. Αλλος Κρητικός επιχειρηματίας παραδοσιακός φιλοκούλης και αυτός άπλωσε ένα πάρκο φωτοβολταϊκών ,αρχικά χωρίς άδεια,ίδρυσε μία εταιρία fast track την οποία μετά από ένα χρόνο πώλησε με όφελος 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι υπόλοιποι ψευδοεπενδυτές-που ακόμα για 50 χρόνια θα πληρώνουμε τα χρέη που άφησαν στις τράπεζες, περιμένουν τα 30 δις του Ευρωπαϊκού πακέτου για να πληρώσουν τις τάχα επενδύσεις τους. Δεν βάζουν ούτε ευρώ από την τσέπη τους. Το Πασοκ κι ο Ανδρουλάκης ήταν θεμελιώδης ανάγκη να ελεγχθεί για να εξασφαλιστεί το φαγοπότι της΄΄Μαφίας΄΄…΄΄Είναι πολλά τα λεφτά Μαρίνο Ανδρουλάκη΄΄

Ερώτημα της Γερμανικής Deutsche Welle , 14/8/2021: << Ποιός φταίει για τις δασικές πυρκαγιές στη Μεσόγειο; Οικοπεδοφάγοι; Ανεύθυνοι πολίτες; ή η ΜΑΦΙΑ;τι συμβαίνει στην ΕΛΛΑΔΑ, την ΙΤΑΛΙΑ και την ΤΟΥΡΚΙΑ;>> .Ελα ντέ,αυτό αναρρωτιέμαι και εγώ….βλέπε, https://www.dw.com 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…

Το Σύστημα Μητσοτάκη στην κοινωνία είναι ένα σύνολο ομάδων, θεσμών – παραθεσμών και επιχειρηματικών οντοτήτων που συνεργάζονται για να σχηματίσουν μια αλληλένδετη ομάδα, για παράδειγμα μια΄΄διαπλοκή΄. Στα Οικονομικά είναι αφιερωμένο στην οικοδόμηση ολιγαρχικών επιχειρήσεων οι οποίες ζουν και με πολύ κρατικό χρήμα και παράγουν΄΄στημένα΄΄κέρδη σε βάρος της οικονομίας. Σε αυτό το οικονομικό σύστημα οι πολίτες μιάς κοινωνίας έχουν λιγότερες ελευθερίες, λιγότερα δικαιώματα, και η μεσαία επιχειρηματική τάξη θα έχει ακόμη λιγότερες ευκαιρίες για επιχειρηματική ανέλιξη.

Το σύστημα Μητσοτάκη είναι η εντροπία του Δημοκρατικού συστήματος, η απώλεια της ισορροπίας-ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΊΑΣ του. Διαλύει ακόμη περισσότερο την όποια Δημοκρατία απέμεινε χάριν της σταθερότητας της΄΄ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄που έχει εγκαταστήσει. Είναι η μορφογένεση ή η αλλαγή του συστήματος πχ από το σκάνδαλο-κλοπή του χρηματιστηρίου μέχρι την απαλλαγή Νοβάρτις και  Ζήμενς. Από τα μνημόνια και από εκεί στις Α.Π.Ε και τη ρήτρα αναπροσαρμογής που μορφογενήθηκε σε πολλά δις  κρατικών επιδοτήσεων από την τσεπη του φορολογουμένου πρός την πλειοψηφία των΄΄ψευδοπαρόχων΄΄. Ο Μητσοτάκης είναι η συνέργεια και η ανατροφοδότηση του ολιγαρχικού συστήματος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μεγάλες οι ευθύνες των Σύριζα-Πασοκ που δεν υιοθετούν ένα από τα αντι-ολιγαρχικά Συντάγματα των ΗΠΑ, Η.Β., Γαλλίας κλπ και παραμένουν εμμονικά στο παρελθόν των ιδεοληψιών τους. Και ιστορικά να το δούμε οι μισοί περίπου Ελληνες-βλέπε D.W, προτίμησαν να συνεργαστούν με τους Ναζί παρά με τους αριστερούς που αντιστάθηκαν στους Γερμανούς. Συνεπώς η πολιτική πρόταση για την απαλλαγή από την΄΄κλεπτοκρατία΄΄δεν θα είναι αποδεκτή εάν είναι αριστερή από τους ακροδεξιούς φύλακες του συστήματος εντός και εκτός της Ν.Δ. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει τέτοια αριστερή  λύση απαλλαγής από την΄΄κλεπτοκρατία΄΄. Η λύση θα πρέπει να είναι φιλελεύθερη της μορφής της ανταγωνιστικής Αγοράς και του νέου αντι-ολιγαρχικού Συνταγματος κατά τα πρότυπα των σοβαρών δυτικών κρατών.

Ολοι οι ακροδεξιοί που ελέγχονται από τους ολιγάρχες μέσα όμως στο Μαντρί της Ν.Δ είναι απαραίτητοι για την κλεπτοκρατία. Με τα αντίστοιχα ωφελήματα τάχα προστατεύουν την κοινωνία από τον τάχα κομμουνισμό. Αυτό ακριβώς είναι το Concept που σερβίρει και η Μαφία στην Ιταλία…

ΥΓ. Οφείλουμε ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ,πού αν και άνθρωπος των μηχανισμών και του Σημίτη (κρίμα για εσένα κ.Σημίτη) κατήγγειλε με ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ τις παρακολουθήσεις του ενώ θα μπορούσε να τις αποσιωπήσει,να τις ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ και να αποκομίσει ότι και ο Μητσοτάκης από την ολιγαρχία.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ…

ΥΓ.2 Μαρίνο το κοπέλι χρειάζεται άμεσα προστασία…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί