Θ. Ρουσόπουλος: Ηχηρό άδειασμα σε Μητσοτάκη – «Μεγάλο σφάλμα» η παρακολούθηση Ανδρουλάκη (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ διαχώρισε τη θέση του σημειώνοντας πως το νόμιμο και το ηθικό δεν είναι πάντοτε ταυτόσημα – Πρέπει να δούμε ποιος έκανε αυτό το σφάλμα

Εμφατικό άδειασμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επεφύλαξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Ρουσόπουλος, λέγοντας ότι η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ένα «μεγάλο σφάλμα».

Μιλώντας στο Open, Θόδωρος Ρουσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μόλις άκουσα το θέμα υπέστην ένα σοκ, δεν το περίμενα δεν είναι ευχάριστο, δεν είναι καθόλου ευχάριστο ένα τέτοιο θέμα».

«Είναι ένα μεγάλο σφάλμα. Πρέπει να δούμε ποιος έκανε αυτό το σφάλμα» επέμεινε ο γαλάζιος βουλευτής.

Σε αυτό το φόντο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε γιατί υπάρχει ζήτημα αφού κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού η παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είναι νόμιμη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντάει πως «ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά, είπε πως αν γνώριζε κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε».

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος διαχώρισε με ηχηρό τρόπο τη θέση του σημειώνοντας πως «υπάρχει μία αρχαία αντιπαράθεση η οποία ξεκίνησε μεταξύ του Κρεόντα και της Αντιγόνης, το νόμιμο και το ηθικό δεν είναι πάντοτε ταυτόσημα, κατά συνέπεια μπορεί να είναι στο πλαίσιο του νόμου αλλά κατά πόσο είναι ηθικό να παρακολουθείς ένα πολιτικό πρόσωπο εντός του δημοκρατικού τόξου και αυτός και το κόμμα του αυτό … συζητείται».

Συνέχισε αναφέροντας πως, έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση. «Γιατί παρακολουθείτο ο κ. Ανδρουλάκης, με ποια στοιχεία ο Εισαγγελέας έδωσε την άδεια για την παρακολούθηση».

Στον απόηχο του σκανδάλου των υποκλοπών, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «καταθέτω πρόταση αν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα πέραν της Εξεταστικής. Αν θέλουμε να μην κουκουλωθεί τίποτα, πρέπει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει δική του έρευνα στην οποία να καταθέσει και ο κ. Ανδρουλάκης. Εγώ λέω ότι η χώρα ταλανίζεται από μία υπόθεση η οποία δεν είναι ασήμαντη αλλά μπορεί να μην είναι ούτε τεράστια όπως παρουσιάζεται».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί