Ραγδαίες εξελίξεις για τις υποκλοπές: Η Τουλουπάκη ζητάει από την Ευρωβουλή έλεγχο του κινητού της!

Φαίνεται πως ανοίγει πλέον ο ασκός του Αιόλου στο θέμα των υποκλοπών και παρακολουθήσεων και αναμένονται αποκαλύψεις!
Η πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ζητάει από την Ευρωβουλή να ελεγχθεί το κινητό της για το αν παγιδεύτηκε από το κακόβουλο λογισμικό Predador!

Καταλαβαίνει κανείς πώς πλέον το σκάνδαλο δε μένει στα όρια των πετσομένων μέσων και των “αφντικών”.

Έρχονται αποκαλύψεις!

Τη Δευτέρα η συνέχεια στο σφυροκόπημα κατά Μητσοτάκη

Νέος γύρος επίθεσης κατά του πρωθυπουργού ο οποίος «πιάστηκε με τον κοριό στο αυτί» αλλά αρνείται να απολογηθεί για το μεγάλο σκάνδαλο που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και διασύρει τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αναμένεται να συζητηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου αναμένεται να συνεχιστεί η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, λίγα 24ωρα μετά την ολομέτωπη επίθεση κατά Μητσοτάκη στην προ ημερήσιας συζήτηση.

Εκεί όπου ο πρωθυπουργός, αν και βρέθηκε υπόλογος για τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν, με πρωτοφανή αλαζονεία, αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που έχουν τεθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και την ελληνική κοινωνία. Αντίθετα, επιδεικνύοντας πλήρη ανευθυνότητα και επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς πως δεν γνώριζε τίποτα για τις παρακολουθήσεις στην ΕΥΠ, παρότι έχει την Υπηρεσία υπό την εποπτεία του, περιορίστηκε σε εθνικιστικές κορόνες. Έφτασε να υπεραμυνθεί των έργων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, επικαλούμενος μεταξύ των οποίων την προετοιμασία για «να μας βρει έτοιμους η μαζική είσοδος μεταναστών που επιχειρήθηκε στον Έβρο».

Επίσης, υποστήριξε πως δεν πρέπει να εξαιρούνται οι βουλευτές από παρακολουθήσεις, ισχυριζόμενος ότι ούτε το Σύνταγμα ούτε ο σχετικός νόμος το προβλέπουν, λέγοντας ότι πρέπει να παρακολουθούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, αρκεί να υπάρχουν φίλτρα και αυστηροί κανόνες.

Και πιάστηκε ψευδόμενος, καθώς στην προσπάθειά του να μετατοπίσει τις ευθύνες που του αναλογούν για το σκάνδαλο των υποκλοπών, είπε ότι παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων γίνονταν και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για να λάβει αποστομωτικές διαψεύσεις.

Να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει ζητήσει να κατατεθεί στην Εξεταστική Επιτροπή ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησης του προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη, σημειώνοντας ότι θέλει να έρθουν όλα στο φως και να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους -και από ποιους- δόθηκε η εντολή παρακολούθησής του.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλ. Τσίπρας, τόνισε ότι «πρωθυπουργός των υποκλοπών πιάστηκε με τον κοριό στο αυτί», αναρωτήθηκε, αν ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα για τις παρακολουθήσεις, αν επέτρεψε στις μυστικές υπηρεσίες να κυβερνούν τη χώρα.

Υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την εντολή παρακολούθησης Ανδρουλάκη, ώστε «να μπορεί να ελέγξει τις πολιτικές εξελίξεις» και τον κάλεσε να παραιτηθεί και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Όπως είπε, ο πρωθυπουργός υπέπεσε σε βαρύτατο θεσμικό ατόπημα του πρωθυπουργό λέγοντας ότι είναι νομικά, πολιτικά και ηθικά υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσαν ραντεβού στον πρωθυπουργό στην Εξεταστική της Βουλής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, απαντώντας στην αιτίαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «αρνείται να ενημερωθεί».

«Επειδή εξέφρασε μια… αγωνία για το πότε θα συναντηθούμε, του δίνω ραντεβού στην Εξεταστική Επιτροπή για να έρθει και να απαντήσει ευθέως σε ό,τι απέφυγε σήμερα, επιλέγοντας ξανά ως μέθοδο διαφυγής την τοξική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί