Υποκλοπές: Υποκριτής και ψεύτης, δεν κατάλαβε ότι είναι απολογούμενος και όχι τιμητής…

Γεμάτη υποκρισία και ψέματα η ομιλία του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Βουλής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών, καθώς αρνήθηκε επί της ουσίας να αναλάβει κάθε ευθύνη και επέλεξε για ακόμα μία φορά να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.

Από το βήμα του κοινοβουλίου εξαπέλυσε εθνικιστικές κορώνες και υπεραμύνθηκε των έργων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μεταξύ των οποίων η προετοιμασία για “να μας βρει έτοιμους η μαζική είσοδο μεταναστών που επιχειρήθηκε στον Έβρο”.

Επικαλέστηκε δε την υπόθεση της καταδικασμένης ναζιστικής οργάνωσης για να απαντήσει στις αιτιάσεις του Ελευθέριου Βενιζέλου για το βουλευτικό απόρρητο διαφωνώντας με το ότι δεν μπορεί κανείς κοινοβουλευτικός να παρακολουθείται. “Ας δούμε πως εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή” είπε.

Ζήτησε ξανά και τα ρέστα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνοντας ότι κλήθηκε να ενημερωθεί προσωπικά, γιατί τα στοιχεία δεν μπορούν να δημοσιευτούν, και απέδωσε την σοβαρότατη καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για την παρακολούθησή του σε επικείμενη συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ  

Στοχοποίησε την αντιπολίτευση λέγοντας ότι τα δύο κόμματα επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν ένα πραγματικό “θέμα” για να εμφανίσουν πολιτική κρίση και να παρουσιάσουν ένα “ατυχές γεγονός” ως δήθεν γενικευμένη πραγματικότητα, δίνοντας επιχειρήματα σε όσους θέλουν την αποδυνάμωση της χώρας και καραδοκούν εκτός συνόρων ποντάροντας σε πολιτική αστάθεια μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί