Τραγωδία: Νεκρός 45χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου με θύμα 45χρονο εργαζόμενο που έχασε τη ζωή του. Ο 45χρονος άνδρας ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτυπήθηκε από μηχάνημα.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στον χώρο του δυστυχήματος έφτασε κλιμάκιο της αστυνομίας, προκειμένου να ερευνήσει τις συνθήκες της τραγωδίας αλλά και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς και αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ.

Ο άτυχος 45χρονος, μηχανολόγος στο επάγγελμα από την Αθήνα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, χτυπήθηκε από ένα βαρύ κομμάτι σωλήνα, σε επιχείρηση κατασκευής συστημάτων αφαλάτωσης νερού.
Ο 45χρονος βρισκόταν εκεί για έλεγχο Στην διάρκεια μια δοκιμής, ο σωλήνας με βάρος περίπου 100 κιλά, που βρισκόταν σε κοντέινερ, έφυγε από την θέση του και χτύπησε με σφοδρότητα τον άτυχο άνδρα, ενώ στην συνέχεια εκτοξεύθηκε σε μεγάλη απόσταση, για να σταματήσει σε ένα σταθερό αντικείμενο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί