Στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας του Ρεθύμνου

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του 60χρονου καθ’ομολογίαν δράστη της νέας γυναικοκτονίας στο χωριό Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου.

Ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθεί, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την άγρια δολοφονία της συζύγου του.

Ο 60χρονος, κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα, εμφανίστηκε μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι την αγαπούσε, ωστόσο θόλωσε όταν του ζήτησε διαζύγιο και την σκότωσε. Με τη σειρά του ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ στη συνέχεια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα, Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στο σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ο άντρας της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Κατά τις ίδιες πηγές, την Αστυνομία ειδοποίησε ο μεγαλύτερος γιος του ζεύγους που εντόπισε τη μητέρα του μέσα σε λίμνη αίματος. Αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ ο 60χρονος πήγε μόνος τους και παραδόθηκε στις αρχές, επέδειξε το σημείο όπου είχε αφήσει το φονικό μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί