Στη φυλακή ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας του Ρεθύμνου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της νέας γυναικοκτονίας στο χωριό Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου.

Δείτε: Στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας του Ρεθύμνου


Ο 60χρονος οδηγήθηκε στις ανακριτικές αρχές Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθεί, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την άγρια δολοφονία της συζύγου του.

Ο 60χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι την αγαπούσε, ωστόσο θόλωσε όταν του ζήτησε διαζύγιο και την σκότωσε.

Μετά το πέρας της απολογίας του, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στο σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ο άντρας της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Κατά τις ίδιες πηγές, την Αστυνομία ειδοποίησε ο μεγαλύτερος γιος του ζεύγους που εντόπισε τη μητέρα του μέσα σε λίμνη αίματος. Αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ ο 60χρονος πήγε μόνος τους και παραδόθηκε στις αρχές, επέδειξε το σημείο όπου είχε αφήσει το φονικό μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί