Ο αφηρημένος πρωθυπουργός μας: Του παρουσίαζαν οδικό έργο κι αυτός έκανε «hello» σε περαστικούς (βίντεο)

Φαίνεται ότι οι κρυφές δημοσκοπήσεις δεν πάνε καλά, όπως φαίνεται και από την κοινωνία, από την οικονομία, στις φωτιές, στην εγκληματικότητα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι, όπως φαίνεται προβληματισμένος και αφηρημένος.

Από την μια οι βαρόνοι της ενέργειας τον ανάγκασαν αντί να τους φορολογήσει, στα υπερκέρδη, να αυξήσει και άλλο τα τιμολόγια για να συνεχίσουν να αισχροκερδούν, από την άλλη ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς, που προστίθενται πάνω στην ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ και τα καύσιμα και από την άλλη πρέπει να δαπανά 1 δισεκατομμύριο κάθε μήνα για να καλύπτει την χασούρα στους λογαριασμούς ρεύματος για τους επόμενους 8 μήνες μέχρι την “κανονική” διενέργεια εκλογών.

Το μυαλό του λοιπόν είναι αν θα κάνει εκλογές το Φθινόπωρο (το πιο πιθανό) και να χάσει ή να πάει στον Μάιο και να πάθει πανωλεθρία;

Δυσκολεύτηκε να παραμείνει συγκεντρωμένος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που οι υπεύθυνοι του εξηγούσαν τους τρόπους με τους οποίους θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς, την οποία επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο twitter και πλέον κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να δυσκολεύεται να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του στα όσα του εξηγούν και αντιθέτως επιμένει να απευθύνει ένθερμους χαιρετισμούς στα αγγλικά προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν μάλιστα ο υπεύθυνος του έργου σταματά να μιλά, προφανώς αισθανόμενος άβολα από το ότι μιλά σε κάποιον που χαιρετά άλλους, ο πρωθυπουργός τον επαναφέρει με τη φράση «ναι, συνέχισε».

Σε ένα ακόμα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως το μόνο που δεν θέλει είναι να ακούσει γι΄αυτά που του εξηγούν. Έτσι η προσοχή του στρέφεται οπουδήποτε άλλου εκτός από εκεί που πρέπει να είναι. Πλήρης αδιαφορία!

documentonews.grthefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί