Ηράκλειο: Σημαντική ανάσα για εργαζόμενους ορισμένου χρόνου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- Κέρδισαν δικαστικά τις εργασίες τους

Μια σημαντική δικαστική μάχη κέρδισαν συμβασιούχοι εργαζόμενοι υπηρεσιών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς θα παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους για κάποιους μήνες ακόμα.

Συγκεκριμένα,

  • Μέχρι 13/01/2023 παραμένουν 61 συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου, 26 του Δήμου Χερσονήσου, 6 του Δήμου Φαιστού
  • Μέχρι 4/11/2022 παραμένουν 4 συμβασιούχοι της Περιφέρειας Κρήτης
  • Μέχρι 6/12/2022 παραμένουν 7 συμβασιούχοι της ΔΕΥΑΗ

Δείτε επίσης:

Ηράκλειο: Δικαστική δικαίωση για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ και σε φορείς του Δημοσίου

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, που βρέθηκε και αυτή τη φορά στο πλευρό τους, δήλωσε: 

«Πάνω από 100 εργαζόμενοι διεκδίκησαν στον χώρο των δικαστηρίων την οικονομική τους επιβίωση και κέρδισαν ακόμα μία μάχη (Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει άλυτο).

Η παραμονή στις θέσεις εργασίας τους για ένα σημαντικό διάστημα είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που τα νοικοκυριά σαρώνονται από το κύμα ακρίβειας και στενάζουν από τις ανάλγητες πολιτικές της κυβέρνησης. 

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων από την πρώτη στιγμή και οφείλουμε να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση του προβλήματος, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί