Φωτιά στην Κέρη- Άμεση κινητοποίηση ΠΥ και δήμου Μαλεβιζίου – Στο σημείο ο δήμαρχος Μ. Μποκέας (φωτο)

Με 5 μηχανήματα έργου και 4 υδροφόρες ο Δήμος Μαλεβιζίου συνέβαλε στις προσπάθειες των επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Κέρης το μεσημέρι του Σαββάτου.


Από την πρώτη στιγμή στη Κέρη βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μαζί με τους Αντιδήμαρχους Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Πετούση και Περιβάλλοντος Γρηγόρη Περυσινάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τυλίσου Μανόλη Βασιλάκη ενώ στην Κέρη βρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης.
Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο πριν τις 6 το απόγευμα χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών, εργαζομένων του Δήμου Μαλεβιζίου και των εθελοντών.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Περιφέρεια Κρήτης, την Ελληνική Αστυνομία, τους εργαζόμενους του Δήμου Μαλεβιζίου που με αυτοθυσία δημιούργησαν αντιπυρικές ζώνες αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί