Αυτοί μας δουλεύουν: Τώρα ο covid δεν κολλάει σε κλειστούς χώρους, λέει ο Πλεύρης- Από… Σεπτέμβρη πάλι!

Και τι δεν έχουν ακούσει οι πολίτες στα πάνω από δύο χρόνια της πανδημίας στα τηλεπαράθυρα από αντικρουόμενες δηλώσεις ειδικών και μη, που με σπασμωδικές κινήσεις και δηλώσεις πανικού στέλνουν διαρκώς αντιφατικά μηνύματα.

Σε μία τέτοια δήλωση προχώρησε σήμερα και ο πλέον αρμόδιος υπουργός Υγείας ισχυριζόμενος ότι η μετάδοση του ιού δεν γίνεται πλέον στο

υς κλειστούς χώρους.

Ο Θάνος Πλέυρης μιλώντας σήμερα στον Alpha και ερωτηθείς, γιατί η πολιτεία δεν παίρνει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα, που βρίσκεται σε έξαρση υποστήριξε συγκεκριμένα πως «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Πρόσθεσε πως «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους». Συνέχισε λέγοντας ότι «στη χώρα μας αυτή την περίοδο οι κλειστοί χώροι είναι περιορισμένοι. Η μετάδοση γίνεται κυρίως στους ανοιχτούς χώρους και στις μικρές ηλικίες που υπάρχει έντονη διασκέδαση».

Η πρόταση του υπουργού Υγείας περιορίστηκε στο «να τηρούνται τα μέτρα χωρίς την έννοια της υποχρεωτικότητας».

Το τελευταίο διάστημα πάντως τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη σε επίπεδο επικοινωνίας η διαχείριση της πανδημίας με τις αντιφατικές δηλώσεις και μάλιστα από τον υπουργό Υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί