Ηράκλειο: Πικετοφορία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ την Πέμπτη 30 Ιούνη

Σε πικετοφορία ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και τις επικίνδυνες για τους λαούς αποφάσεις  προχωράνε η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ καθώς και οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ την Πέμπτη 30 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του ευρωατλαντισμού έχουν τεράστιες ευθύνες που εδώ και χρόνια προσδένουν τη χώρα μας όλο και πιο στενά στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, μετατρέποντάς την σε πολεμικό ορμητήριο και ταυτόχρονα τον λαό μας σε στόχο αντιποίνων. Καταδικάζουμε τις επιθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία και την κυβερνητική απόφαση να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Ομάδα Μάχης του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία.

Πρέπει τώρα να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική και η πολιτικής εμπλοκής της Κυβέρνησης, να δυναμώσει αποφασιστικά η πάλη ενάντια στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, για να κλείσουν και να φύγουν όλες οι ξένες βάσεις, η Βάση της Σούδας. Να μη σταλεί κανένας φαντάρος, υπαξιωματικός, αξιωματικός και πολεμικό υλικό σε αποστολές εκτός συνόρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί