Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες βράδυ στο ανοιχτό θέατρο στον Καράβολα Ηρακλείου να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Την έναρξη της βραδιάς σηματοδότησαν οι «Batala Creta» όπου με τα βραζιλιάνικα κρουστά ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε χορός με τη συμμετοχή του κοινού από την Πανεπιστημιακή Χορευτική Ομάδα «Cretan Swing Shots». Το κλείσιμο της βραδιάς ανέλαβε το συγκρότημα «Alma Music Band» με έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μια δομή που πρόσφατα εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 της Περιφέρειας Κρήτης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και λειτουργεί αποκλειστικά για την υποστήριξη ατόμων με διπλή διάγνωση και τις οικογένειές τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλης Συντυχάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Ρένα Παπαδάκη, οι οποίοι απευθύναν και ένα χαιρετισμό, δίνοντας το δικό τους μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και την συμβολή της Κοινωνίας σε αυτό.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την συμβολή του στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί