Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη χαριστικές ρυθμίσεις δανείων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του σπάνε όλα τα ρεκόρ με 12,7 εκατ. ευρώ χρέη σε τράπεζες, βγήκε στο σφυρί η πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

Δείτε: Πόθεν έσχες: 1,3 εκατ. € τα χρέη Μητσοτάκη, 11,4 εκατ. € των υπουργών του, 350 εκατ. € της ΝΔ

«Για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του χαριστικές ρυθμίσεις των δανείων τους, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και “ελεύθερη αγορά”», σημειώνει με νόημα ο Νάσος Ηλιόπουλος, καλώντας τους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «να ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προκειμένου στα πόθεν έσχες να υποχρεούνται όλοι να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και τα έγγραφα των ρυθμίσεών τους». «Για να δούμε εάν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και τις τράπεζες», καταλήγει.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του σπάνε όλα τα ρεκόρ με 12,7 εκατ. ευρώ χρέη σε τράπεζες, βγήκε στο σφυρί η πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.
Για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του χαριστικές ρυθμίσεις των δανείων τους, για τους πολίτες που μέσα στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, πλειστηριασμοί και “ελεύθερη αγορά”.
Είναι αυτονόητο πως ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας πρέπει να παγώσει.
Όπως επίσης αυτονόητο είναι πως περιμένουμε τους βουλευτές, υπουργούς της ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη με τα 1,3 εκατ. χρέη, να ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προκειμένου στα πόθεν έσχες να υποχρεούνται όλοι να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και τα έγγραφα των ρυθμίσεών τους.
Για να δούμε εάν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και τις τράπεζες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί