Κρήτη: Πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του!

Υπόθεση – σοκ στα Χανιά με έναν 38χρονο πατέρα να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του, με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr ο πατέρας 5 παιδιών φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας σήμερα 14 ετών, φέρεται να αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών σε συγγενικό της πρόσωπο.

Ο 38χρονος πατέρας φέρεται να κακοποιούσε και την μικρότερη κόρη της οικογένειας τα τελευταία δυο χρόνια, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Για τα άλλα 3 παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα.

Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.

Ο 38χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (23/6) το πρωί, οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση πάντως έχει και συνέχεια και αναμένεται να προκύψουν και νέα συγκλονιστικά δεδομένα που θα συνταράξουν την τοπική κοινωνία των Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί