Σ. Βαρδάκης: «Αλλαγή χάραξης οδικού δικτύου, στο τμήμα όπου συνδέεται ο νέος διεθνής αερολιμένας Ηρακλείου με τον Β.Ο.Α.Κ.»

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφορικά με το σημαντικό περιβαλλοντικό ζήτημα που ανέκυψε εξαιτίας του έργου κατασκευής του νέου οδικού δικτύου σύνδεσης του νέου διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης (αεροδρόμιο Καστελλίου) με τον Βόρειο Οδικό άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης με τη συνυπογραφή των βουλευτών Κρήτης, Νίκου Ηγουμενίδη, Μανόλη Θραψανιώτη, Χάρη Μαμουλάκη και Παύλου Πολάκη.

Ειδικότερα, οι Βουλευτές καταθέτουν αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, την υπ.’ αριθμ. 58/2022 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου (απόσπασμα πρακτικού Νο 13/31- 05-2022), που αφορά στην Πολιτική στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, στην επιστολή Περιφερειάρχη Κρήτης, προς τον αρμόδιο Υπουργό για αλλαγή χάραξης οδικού δικτύου, στο τμήμα όπου συνδέεται ο νέος διεθνής αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης (αεροδρόμιο Καστελλίου) με τον Βόρειο Οδικό άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.). 

Οι βουλευτές ζητούν από τον Υπουργό την εξέταση του ψηφίσματος και τη σχετική ενημέρωσή τους, για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί