Νέο ΔΣ στην Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Εχθές, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου που στεγάζονται στο ΕΚΗ, οδός Δημοκρατίας 10, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγμένα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο της προαναφερόμενης Οργάνωσης που εκλεχθήκαν από τις αρχαιρεσίες στις 25-26-27 / 5 / 2022 έπειτα από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος Συμβούλου ΚΡΙΑΡΑ ΑΝΔΡΕΑ με μοναδικό θέμα: Συγκρότηση σε σώμα.     

Η νέα σύνθεση του εφταμελούς Διοικητικού Συμβούλιου προέκυψε με ομόφωνη απόφαση των εκλεγμένων συμβούλων και έχει ως παρακάτω :

Πρόεδρος Λενακάκης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Κριαράς Ανδρέας 

Γραμματέας Χρυσοφάκη Ζουμπουλιά

Ταμίας Κουφάκης Εμμανουήλ

Μέλος Γραμματικάκης Λευτέρης

Μέλος Ζαρωνάκης Νικόλαος 

Μέλος Χουστουλάκης Μιχαήλ 

Το ΔΣ, μετά από γόνιμη συζήτηση κατέληξε ομόφωνα στην ακόλουθη ανακοίνωση :

Οι Εκλογές των νέων Διοικητικών Οργάνων της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καθώς και το αποτέλεσμα τους ανέδειξε τις οργανωτικές ικανότητες της Ένωσης, την ομαδική δράση των μελών της καθώς και την ισχυροποίηση του ταξικού της χαρακτήρα. Η αύξηση των ψηφισάντων σε σχέση με τις Εκλογές του 2019 δεν είναι τυχαία. Δηλώνει την πεποίθηση των συνταξιούχων ότι μόνο με αγώνες και διεκδικήσεις μπορούν οργανωμένοι σε ένα ισχυρό, ταξικά προσανατολισμένο σωματείο, συνεργαζόμενοι και με τις άλλες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, να ακυρώσουν τις αντισυνταξιουχικές, αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ. Το νέο ΔΣ της Ένωσης θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτήν την κατεύθυνση. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί