Προφυλακιστέος ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μαθητών του

Στη φυλακή οδηγείται ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος οκτώ ανήλικων μαθητών του.

Δείτε: Δύο νέες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στην Κρήτη

Ο προπονητής, ο οποίος οδηγήθηκε για την απολογία του σήμερα στον Ανακριτή Νεαπόλεως Λασιθίου, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αναφέροντας ότι πρόκειται περί κατασκευασμένων καταγγελιών και προσπάθεια σπίλωσής του, ωστόσο με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες γονέας προσήλθε στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου καταγγέλλοντας ότι ο εν λόγω άνδρας βάζει παιδιά να του κάνουν μασάζ – με επτά παιδιά να υποστηρίζουν από την πλευρά τους επίσης το ίδιο.

Τρία από τα παιδιά υποστήριξαν επίσης ότι την ώρα που του έκαναν μασάζ ο ίδιος έβλεπε και πορνό. Επίσης, αναφέρθηκε από παιδιά ότι ο ίδιος τα κακομεταχειριζόταν κατά τη διάρκεια προπονήσεων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου βασιζόμενη στα παραπάνω σχημάτισε δικογραφία, την οποία και υπέβαλλε στον Εισαγγελέα.

Ο προπονητής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα οδηγήθηκε στη φυλακή και ο 52χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αγόρια της συντρόφου του, τα οποία σήμερα είναι 24 και 14 χρονών, σε χωριό του Ηρακλείου.

Δείτε: Ηράκλειο: Ανήλικος κατέγραφε σε βίντεο τον βιασμό του ίδιου και του αδερφού του από τον σύντροφο της μητέρας του – Στη φυλακή ο 52χρονος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί