Ηράκλειο: Ανήλικος κατέγραφε σε βίντεο τον βιασμό του ίδιου και του αδερφού του από τον σύντροφο της μητέρας του – Στη φυλακή ο 52χρονος

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο βιασμός του παιδιού έγινε… με τη θέλησή του

Στα δικαστήρια Ηρακλείου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 52χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αγόρια της συντρόφου του, τα οποία σήμερα είναι 24 και 14 χρονών.

Δείτε: Δύο νέες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στην Κρήτη

O κατηγορούμενος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες γενετήσιων πράξεων με ανήλικο ή ενώπιόν του, κατάχρησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων έναντι αμοιβής και παράβασης του νόμου περί όπλων, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μάλιστα οργή και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι ο βιασμός του ανήλικου έγινε με τη θέλησή του (!), καθώς ανέφερε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή και μόνο με τον 14χρονο, χωρίς άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο 52χρονος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14χρονο.

Σοκ προκαλεί η δικογραφία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, περιέχει ακόμη και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο 14χρονος έπεφτε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας του την τελευταία διετία, από την έκτη Δημοτικού, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του ζούσε τον ίδιο εφιάλτη εδώ και εφτά χρόνια, από την ηλικία των 17.

Μάλιστα, ο 24χρονος φαίνεται ότι ήταν εκείνος που κίνησε τα νήματα, ώστε να αποκαλυφθεί το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, μαθητής ειδικού σχολείου, όταν αντιλήφθηκε ότι ο μικρότερος αδερφός του βίωνε όσα και ο ίδιος περνούσε, του συνέστησε να τραβήξει βίντεο και να του το στείλει. Ήταν ο ίδιος που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μίλησε σε ψυχολόγο για το οικογενειακό τους δράμα, ανοίγοντας το δρόμο για την αστυνομική έρευνα και τη σύλληψη του 52χρονου.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέρφια έχουν και έναν ακόμη μεγαλύτερο αδερφό, 26 ετών. Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν αν και ο 26χρονος έχει πέσει θύμα του 52χρονου, ενώ ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας τους, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί