Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης τουριστών στην Κρήτη

Τρεις επιχειρήσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η μία εκ των οποίων είναι σε εξέλιξη,πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό τουριστών, σε Σούγια, Αποκόρωνα και Γιούχτα, σήμερα, Δευτέρα.

Στην περίπτωση της Σούγιας, η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι για τον εντοπισμό ηλικιωμένου Γερμανού τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν σε μονοπάτι της περιοχής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος κάλεσε για βοήθεια μέσω 112, αναφέροντας ότι έχασε τον προσανατολισμό του και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τρία οχήματα της υπηρεσίας επιχειρούν στο σημείο για τον εντοπισμό του.

Στον Αποκόρωνα, επιχείρηση εντοπισμού ηλικιωμένης τουρίστριας από το Βέλγιο, η οποία έπεσε και τραυματίστηκε σε μονοπάτι της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα. Δύο οχήματα της υπηρεσίας με το ανάλογο προσωπικό πυροσβεστών την εντόπισαν και στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Στον Γιούχτα, τουρίστες από την Αγγλία υπέστησαν τροχαίο με γουρούνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα και πυροσβέστες να ειδοποιούνται και να σπεύδουν στο σημείο για τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί