«Εκπόνηση σχεδίου διαχείρισης για τη γεωργία και την κτηνοτροφία σε προστατευόμενες περιοχές της Κρήτης»

Συναντήσεις ενημέρωσης – διαβούλευσης του έργου: 

«Εκπόνηση θεματικού σχεδίου διαχείρισης για τον τομέα της γεωργίας 

και της κτηνοτροφίας σε προστατευόμενες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης» 

Η ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει και σας  προσκαλεί σε μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων, στο πλαίσιο του ως άνω έργου, που θα διεξαχθούν:  

• την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022, 12:30 μ.μ., στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Μυλοποτάμου, στο Πέραμα  Μυλοποτάμου Ρεθύμνου

• την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022, 19:00 μ.μ., στο Γενικό Λύκειο Ασημίου, στο Ασήμι Ηρακλείου, • την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022, 12:00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Οροπεδίου  Λασιθίου.  

Το έργο υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα και αποτελεί μία πιλοτική προσέγγιση σύνδεσης της αγροτικής  δραστηριότητας (γεωργία και κτηνοτροφία) με τη βιοποικιλότητα.  

Ο διάλογος με τους χρήστες και τους φορείς τους είναι αναγκαίος, ώστε στο πλαίσιο του έργου να σχεδιαστούν και  να προταθούν εξειδικευμένα μέτρα υποστήριξης των γεωργών και κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται εντός των  προστατευόμενων περιοχών.  

Στις συναντήσεις θα ληφθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, όπως ισχύουν την παρούσα φάση για τη διαχείριση  της τρέχουσας πανδημίας COVID-19. 

Για σχόλια και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Κωνσταντίνο Φωτάκη, τηλ. 2813407901,  ηλεκτρονική διεύθυνση: kfotakis@crete.gov.gr, από την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και στον κ. Μπόγλη Αργύρη, τηλ.  2106107403, ηλεκτρονική διεύθυνση: info@oikom.gr, από την ανάδοχο εταιρεία ΟικοΜ ΕΠΕ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε με:  MADE Consultants 2810 283252 | info@madeconsultants.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί