Έσπευσε να πετάξει από πάνω του την ευθύνη ο Πατούλης την ώρα που η φωτιά έκαιγε σπίτια: «Τη φωτιά δεν τη σβήνει η Περιφέρεια»

Ο Πατούλης που στο Μάτι έλεγε ότι φταίει η Ρένα Δούρου

Κατευθείαν στο «ψητό» της απόδοσης ευθυνών μπήκε ο Περιφερειάρχης Αττικής που βγήκε σε ζωντανή μετάδοση στο Open, να ενημερώσει για τη μεγάλη φωτιά στο Πανόραμα Βούλας.

Ο Γιώργος Πατούλης έσπευσε να πετάξει από πάνω του την ευθύνη, αναφέροντας ότι η κατάσβεση των πυρκαγιών δεν είναι ευθύνη της περιφέρειας, την ώρα που σπίτια και περιουσίες καίγονταν στο Πανόραμα Βούλας.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν σβήνει τις φωτιές η Περιφέρεια. Υπάρχει ήδη ένα οργανωμένο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και κλιματικής Αλλαγής και ένα αξιόμαχο σώμα Πυροσβεστικού σώματος», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Γιώργου Πατούλη, πριν καν προλάβει η δημοσιογράφος να του κάνει την ερώτηση σχετικά με την πυρκαγιά στο Πανόραμα Βούλας, ρίχνοντας το μπαλάκι στον Χρήστο Στυλιανίδη, εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Το οποίο Υπουργείο μόλις πρόσφατα, στις 17 Μαΐου παρουσίασε τον στρατηγικό σχεδιασμό της φετινής αντιπυρικής περιόδου, με τον κ.Στυλιανίδη να λέει ότι «ο φετινός στρατηγικός σχεδιασμός βασίζεται στην εμπειρία τού παρελθόντος και ειδικότερα των περσινών πυρκαγιών»! Το διαπιστώνουμε μερικές ημέρες αργότερα…

Βέβαια, ο κ. Πατούλης, δεν έλεγε τα ίδια για τη φωτιά στο Μάτι όταν ήταν Περιφερειάρχης Αττικής η Ρένα Δούρου, την οποία ακόμη τρέχουν στα δικαστήρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί