Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε με ρόπαλο στο ραδιομέγαρο

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με την εισβολή νεαρού που κρατούσε ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός, ο οποίος είναι εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ, μπήκε στον περίβολο με το αυτοκίνητό του σπάζοντας τη μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μ. από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια του ραδιομεγάρου αντελήφθη ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και στη συνέχεια τον ακινητοποίησε, αφού πρώτα κάλεσε την αστυνομία.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής και ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει σχετικά.

Τέλος όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί