Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Γιώργος Καλογερόπουλος

Τη ζωή του έχασε ξαφνικά ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Γιώργος Καλογερόπουλος, βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και του Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος υπήρξε για χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ συμμετείχε σε σειρά διασωστικών αποστολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τους εθελοντές διασώστες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Ελλάδα.

“Ο Γιώργος αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ομάδα, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση από το 1998, συμμετέχοντας σε διεθνείς αποστολές και επιχειρήσεις κι έχοντας ζήσει πολλές κομβικές στιγμές στην ιστορία της ΕΟΔ. Ως Πρόεδρος ήταν πάντα παρόν, πάντα δυναμικός, πάντα χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στα social media της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. “Μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψουμε την οδύνη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου με λόγια. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, στις 17:00μ.μ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί