Με τον Πολιτιστικό-Αναπτυξιακό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη-Καπετανιανά Δήμου Γόρτυνας ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Τα μέλη της διοίκησης του πολιτιστικού-αναπτυξιακού συλλόγου Αγ. Ιωάννη-Καπετανιανά Δήμου Γόρτυνας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μανώλη Καρτσωνάκη επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιάννης Λεονταράκης και κάτοικοι του οικισμού.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του πολιτιστικού-αναπτυξιακού συλλόγου έθεσαν στον Περιφερειάρχη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δρόμος του οικισμού η πρόσβαση του οποίου γίνεται με δυσκολία.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε, ότι θα προγραμματιστούν το συντομότερο δυνατόν παρεμβάσεις για καθαρισμούς στο οδικό δίκτυο ενώ θα γίνουν και τσιμεντοστρώσεις όπου απαιτείται. Επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης είπε, ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την απαιτούμενη μελέτη για την συνολική αποκατάσταση του οδικού δικτύου της περιοχής. Παράλληλα η Περιφέρεια θα στηρίξει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο σύλλογος, η διοίκηση του οποίου και οι κάτοικοι του οικισμού ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον Γιάννη Λεονταράκη για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί