Στη βουλή φέρουν οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το τουριστικό καταφύγιο Τσούτσουρα

Κατέθεσαν ως αναφορά στους Υπουργούς Τουρισμού και Ναυτιλίας το σχετικό έγγραφο για το τουριστικό καταφύγιο Τσούτσουρα που κοινοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσούτσουρα και τον Σύλλογο Επαγγελματικών Αλιέων Τσούτσουρα.

Στη Βουλή φέρνουν το ζήτημα της ολοκλήρωσης και εκσυγχρονισμού του τουριστικού καταφυγίου Τσούτσουρα οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος ΗγουμενίδηςΣωκράτης Βαρδάκης και Χάρης Μαμουλάκης. Συγκεκριμένα, οι 3 βουλευτές καταθέτουν ως αναφορά στους Υπουργούς Τουρισμού και Ναυτιλίας το σχετικό έγγραφο για το τουριστικό καταφύγιο Τσούτσουρα που κοινοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσούτσουρα και τον Σύλλογο Επαγγελματικών Αλιέων Τσούτσουρα.

Μέσα από το έγγραφο ζητείται να ενταχθεί άμεσα το επί  τόσα πολλά χρόνια ημιτελές λιμάνι  σε ανάλογο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ώστε να γίνει δυνατή η άμεση αποπεράτωσή του, να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η αποστολή του έργου ως τουριστικού λιμένα και να ληφθούν συμπληρωματικά μέτρα, με ανάλογα έργα, (επιπλέον νησίδες ή τεχνητοί ύφαλοι)  για την προστασία της γειτονικής ακτής ανατολικά του λιμένα.

Με την αναφορά οι 3 βουλευτές ζητούν την άμεση απάντηση και τις αντίστοιχες ενέργειες από τα αρμόδια Υπουργεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί