Κουρτάκης: Ο μητσοτακικός εκδότης γράφει ότι ο Μητσοτάκης πάει σε πρόωρες εκλογές!

Ώπα, τί έγινε; Ο Μητσοτάκης δεν είναι που ούτε σκεφτόταν για πρόωρες εκλογές; Τώρα, μας λέει ο κολλητός του Γιάννης Κουρτάκης, ο μητσοτακικός εκδότης των “Παραπολιτικών”, ο πρωθυπουργός αποφασίζει να πάει σε πρόωρες εκλογές τέλη Αυγούστου ή 2 Οκτωβρίου!

Ο Κουρτάκης βεβαίως είναι συνομιλητής του Μητσοτάκη. Οπότε η διαρροή δεν είναι τυχαία…

Όπως ο αναφέρει ο Κουρτάκης, ο πρωθυπουργός στρέφεται πλέον οριστικά στις πρόωρες εκλογές που καθίστανται μονόδρομος. Φαίνεται μάλιστα ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο χρόνος τέλεσής τους, ξεκινά από τα τέλη Αυγούστου με καταληκτικό ορίζοντα τον προσεχή Οκτώβρη. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, αμέσως με την επιστροφή Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ, είχαν εμφανιστεί συντονισμένες “διαρροές” στον φιλοκυβερνητικό Τύπο, για πρόωρες εκλογές στις 2 Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση (τέλη Αυγούστου, ή 2 Οκτωβρίου), καταλήγει το άρθρο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Γ. Κουρτάκη, και ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει τις κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα, ένα είναι σίγουρο: ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα, αντιλαμβάνεται το ρίσκο που εμπεριέχουν οι εκλογές την επόμενη άνοιξη. Και το ρίσκο συνδέεται με τον δύσκολο χειμώνα, που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει πόσο θα επηρεάσει τους πολιτικούς συσχετισμούς. Αν κάτι χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό αυτό είναι ότι από την πρώτη ημέρα που εισήλθε στην πολιτική έδειξε να διαθέτει αυξημένο το κριτήριο της αυτοσυντήρησης και της λήψης αποφάσεων στο σωστό timing.

Ολόκληρο το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί