Επιφυλασσόμεθα!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Πολλές αντιδράσεις από την «βράβευση» -δια χειρός της Α.Μ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας-  του δημοσιογράφου που έχει διαγραφεί προσωρινά από το 2001 έως σήμερα, αν δεν κάνω λάθος πέντε (!!!) φορές για λόγους δεοντολογίας από το σωματείο των δημοσιογράφων!

Αλλά δεν βλέπω τον λόγο, γιατί να μην βραβεύεται τοιουτοτρόπως ένας καλός «υπάλληλος» από τον εργοδότη του; Είναι κάτι σαν το «πριμ παραγωγικότητας» που οσονούπω θα επικρατήσει και στο Ελληνικό Δημόσιο! Δηλαδή, ποιος δεν έχει πάρει χαμπάρι πως εδώ στην χώρα των «σογιών», όλοι είμαστε μια «ωραία ατμόσφαιρα», όπου αλληλο-βραβευόμαστε, αλληλο-επιδοτούμαστε, αλληλο-αποθεωνόμαστε, αλληλο-προβαλλόμαστε! Κάποιοι ως «ευεργέτες», άλλοι ως «τραπεζίτες», άλλοι ως «πνευματικοί» άνθρωποι και βεβαίως πάντα υπό την καθοδήγηση του εκάστοτε επικεφαλής του «σογιού»!

Δηλαδή σας πείραξε η «βράβευση» του «αντικειμενικού» δημοσιογράφου και δεν σας πείραξαν άλλα κι άλλα; Μήπως θυμάστε, ποιον έχρισαν Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών πριν λίγα χρόνια; Ποια «διόρισαν» Πρόεδρο της οργανωτικής για τα διακόσια χρόνια της επανάστασης του ’21; Ποιος είναι διορισμένος «εθνικός Τραπεζίτης»;

Σε μια χώρα που οι εισαγγελείς που ερευνούν τη διαφθορά διώκονται, οι δημοσιογράφοι που ερευνούν σκοτεινές υποθέσεις σύρονται στα δικαστήρια ως κατηγορούμενοι, όταν σκάνδαλα που ομολογούν οι ίδιοι που τα προκάλεσαν, βαφτίζονται εν Ελλάδι «σκευωρίες», όταν χάνεις τις φοιτητικές εκλογές και αμέσως μετά τις καταργείς, όταν μπερδεύει «τις βαριοπούλες με τις βιβλιοθήκες» κατά το απόφθεγμα της … «βούρτσας», όταν απευθύνεσαι στον άνεργο και του λες να την δει «ολιστικά» και «σφαιρικά» δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση η «βράβευση» του «αντικειμενικού» δημοσιογράφου!

Για φανταστείτε πως θα μπορούσε αντί για τον «αντικειμενικό» δημοσιογράφο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ή και ο Δήμαρχος Αθηναίων να βράβευε την παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων καναλιού; Ίσως επιφυλάσσεται για μια άλλη φορά!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί