Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου: Συναυλία αφιέρωμα σε νέους σολίστ στο ΠΣΚΗ


 
Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στις 20:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»
 
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου – Σ.Ο.Ν.Κ.Δ.Η. συνδιαλέγεται με νέους και πολλά υποσχόμενους σολίστες του τόπου μας. Μαζί παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα έργων από το μπαρόκ μέχρι τον Ρομαντισμό για σόλο όργανα και ορχήστρα.
Ο Αγγελής Ζαϊμάκης και η Βασιλική Γιατράκη ερμηνεύουν το Allegro από το Κοντσέρτο για δύο βιολοντσέλα και έγχορδα του Αντόνιο Βιβάλντι, ο Γιάννης Μπουφίδης το Κοντσέρτο για πιάνο και έγχορδα Hob. XVIII 11 του Γιόζεφ Χάυδν, ο Κώστας Σειραγάκης το Κοντσερτίνο για κλαρινέτο και έγχορδα του Γκαετάνο Ντονιτσέττι και ο Γιάννης Μαγειρόπουλος το Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα KV 216 του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με το Andante Cantabile του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι για ορχήστρα εγχόρδων. Τη συναυλία διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης.
Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/3sNIcfR
 
Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 8€, 5€ και 5€ συνεχίζεται από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247)
● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3MHOkhA
● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης
 
Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ
Για τους θεατές των εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί