«Ιστορίες για ταξιδιώτες»: Εικαστική έκθεση στην Παλαιόχωρα

Christel Van Hemelrijck – “Ιστορίες για ταξιδιώτες” – Art Flow Studio Gallery – Παλαιόχωρα – Κρήτη – 4 έως 19 Ιουνίου Ώρα: (Τρίτη – Κυριακή) από 19:00 έως 23:00 – πρωί κατόπιν ραντεβού

Vernissage 4 Ιουνίου στις 19:00 αναψυκτικά και ζωντανή μουσική

Η ανάγκη επανεξέτασης των αρχών της μορφής και της άμεσης επικοινωνίας βρίσκεται στο επίκεντρο των έργων ζωγραφικής της Christel .
Οι επίπεδες χρωματικές περιοχές και τα κεντραρισμένα σχήματα εκφράζουν τη ζωηρή και διακριτική ιδιοσυγκρασία του καλλιτέχνη. Οι χαρακτήρες φαίνονται πρόθυμοι να εμφυσήσουν μια αίσθηση κίνησης και ταχύτητας που χαρακτηρίζει τη ροή των βιωμένων γεγονότων. Οι βασικές αναπαραστάσεις, σε τόνο και περιεχόμενο, δεν είναι ποτέ τυχαίες: συντίθενται ρητά για να επικοινωνήσουν μια αίσθηση παρουσίας, τόπου και ανήκειν. Για την Christel ο στόχος είναι πάντα να αποτυπώνει τον αντίκτυπο των συναισθημάτων της μέσω της απεριόριστης επικοινωνίας και της κοινής εμπειρίας.

Η Christel Van Hemelrijck είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνης με έδρα το Mechelen του Βελγίου. Έκανε καριέρα ως εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεόραση πριν ανακαλύψει την τέχνη ως τρόπο έκφρασης.

Χρησιμοποιεί ελαιογραφία για να παρουσιάσει τα αφηρημένα οράματά της για τον εξπρεσιονισμό. Τα συναισθήματά της εκφράζονται μέσα από τη γλώσσα των τολμηρών χρωμάτων, με λακωνική, συμπαγή σύνθεση και λεπτή υφή, κυρίως σε μεγάλους καμβάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί