Τσίπρας για κυβέρνηση Μητσοτάκη: Διώκετε και παρακολουθείτε τους δημοσιογράφους που σας ασκούν κριτική (βίντεο)

Μομφή στον αυταρχικό χαρακτήρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας απ΄το βήμα της Βουλής. «Ελέγχετε, λοιπόν, ως καθεστώς την ελευθερία του Τύπου, ταΐζετε με λίστες Πέτσα» και κρατικές διαφημίσεις μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης, διώκετε και παρακολουθείτε όσους δημοσιογράφους δεν σας αρέσουν και σας ασκούν κριτική και σας κάνουν έλεγχο», τόνισε ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στις γαλάζιες πρακτικές των διώξεων σε δημοσιογράφους που φανερώνουν το πλήρες έλλειμμα σε ότι αφορά στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα.

«Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να μιλάει κανείς για καθεστώς;», αναρωτήθηκε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας πως η κυβερνητική επιθυμία συμπυκνώνεται στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να βάλει «τις στοιχειώδεις δημοκρατικές ελευθερίες σε γύψο».

Κλείνοντας τόνισε την απόκλιση που σημειώνεται ανάμεσα στην στάση της κυβέρνησης και τις κοινωνικές ανάγκες. «Έχετε αντίπαλο μια κοινωνία που θέλει να ζήσει καλύτερα, έχετε αντίπαλο τις νέες γενιές που σας έχουν απαξιώσει γιατί εσείς τις απαξιώνετε. Έχετε αντίπαλο τους μικρομεσαίους που προσπαθείτε να αφανίσετε προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Έχετε αντίπαλο τους εργαζόμενους που δεν αντέχουν άλλο στην καθήλωση μισθών και στην περιστολή δικαιωμάτων», υπογράμμισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί