Το Cretan Comic Con επιστρέφει με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Μετά από 2 χρόνια, το Ηράκλειο γίνεται πάλι το κέντρο των κόμικς και της ποπ κουλτούρας!
Στις 4 και 5 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, δημιουργοί και εκθέτες από όλη την Ελλάδα έρχονται για να γνωρίσουν το κοινό της Κρήτης.
Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, δυο ημέρες θα είναι γεμάτες κόμικς, καρτούν, anime, role playing games, διαγωνισμούς, δώρα και η λίστα συνεχίζεται!

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη απόπειρα του 2019, όπου επισκέφθηκαν το φεστιβάλ πάνω από 4.000 άτομα, φέτος ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερα δρώμενα.
Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν γνωστούς δημιουργούς της χώρας, να επισκεφθούν περίπτερα εκθετών, και καθ’ολη την διάρκεια του φεστιβάλ να παρακολουθήσουν ομιλίες, παρουσιάσεις, προβολές ταινιών και εργαστήρια.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «φυσικά σε ένα τέτοιο διήμερο δεν μπορούν να λείπουν καλλιτεχνικές δράσεις. Το βράδυ του Σαββάτου όλοι είναι καλεσμένοι στο μεγάλο πάρτι του Cretan Comic Con, με μια πολύ διαφορετική παράσταση κωμωδίας και σκιτσαρίσματος με τους Α. Χαριζάνη και Σ. Κιουτσούκη, ενώ ζωντανά θα παίξουν τα συγκροτήματα “Lollipop” και “Αδαείς”.
Το βράδυ της Κυριακής θα λάβει χώρα ο μεγάλος διαγωνισμός cosplay, που θα σημάνει και το τέλος του φεστιβάλ, όπως ακριβώς αρμόζει στο μεγαλύτερο cosplay event της Κρήτης!
Μαζί μας, σε ρόλο παρουσιαστών του φεστιβάλ, θα είναι οι αγαπημένοι κωμικοί Ζήσης Ρούμπος και Ανδρέας Πασπάτης. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!

ΠΟΤΕ – Σάββατο και Κυριακή 4-5 Ιουνίου, από τις 10:00 πμ

ΠΟΥ – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Ν. Πλαστήρα και Ρωμανού

Πληροφορίες:
FB – Cretan Comic Con – 3C»
IG – @cretancomiccon

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί