Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Μοιρών Γιώργος Βολικός – Συλλυπητήρια μηνύματα

Φωτογραφία από antilalospress.gr

Σε ηλικία 79 χρονών έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Μοιρών και για χρόνια διευθυντής της Ένωσης Α.Σ. Μεσαράς , Γεώργιος Βολικός. Υπήρξε δήμαρχος για δύο συνεχόμενες θητείες από το 1990 έως και το 1998 στον δήμο Μοιρών, ενώ προηγουμένως ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Πρωτοστάτησε στην προαιρετική συνένωση του Δήμου Μοιρών και της τότε Κοινότητας Γαλιάς αρχές του 1990. Συγχρόνως διετέλεσε και Διευθυντής επί σειρά ετών στην Ένωση Μεσαράς, την εποχή όπου οι συνενώσεις είχαν ουσιαστικό και παρεμβατικό ρόλο στα αγροτικά ζητήματα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 4 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Κρήτης για τον θάνατο του π. Δημάρχου Μοιρών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του π. Δημάρχου Μοιρών Γιώργου Βολικού, αναφέρει:

«Ο Γιωργος Βολικός υπηρέτησε τον τόπο του και την Αυτοδιοίκηση με εντιμότητα και συνέπεια. Ως Δήμαρχος Μοιρών με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την στάση ζωής του , αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης

Η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Μοιρών, Γιώργου Βολικού, σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια της Αυτοδιοίκησης.

         Ο Γιώργος Βολικός υπήρξε προσωπικούς φίλος και τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν ήταν η ευγένεια,η ειλικρίνεια,η σοβαρότητα, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τον τόπο του.

        Υπήρξε ένας οραματικός πολιτικός , προσηλωμένος στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του τόπου του. Προσέφερε από πολλά μετερίζια  για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσαράς και η συμβολή του στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα υπήρξε καθοριστική.

        Στην καλή του οικογένεια εκφράζουμε  θερμά συλλυπητήρια και ας είναι αιωνία η μνήμη  του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί