Tο νέο video-spot προβολής του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

Το βίντεο αποτελεί το πρώτο εγχείρημα του Δήμου, για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, μέσα από εμπειρίες του πρωτογενούς τομέα, της παράδοσης, του μοναδικού φυσικού κάλους, των αρχαιολογικών χώρων, των δραστηριοτήτων όλες τις εποχές του χρόνου, και της φυσιογνωμίας των ανθρώπων του Οροπεδίου Λασιθίου. 

Μέσα από δυνατές αυθεντικές εικόνες, γεμάτες από αρώματα του τόπου, προβάλλονται οι δραστηριότητες, οι υπηρεσίες και οι υποδομές, που κάνουν το Οροπέδιο Λασιθίου μοναδικό προορισμό όλο το χρόνο προσφέροντας στους επισκέπτες μας, μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες. 

Κατά την παραγωγή του video συμμετείχαν εθελοντικά κάτοικοι του Λασιθίου, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Νικηφόρο Γερακάκη και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και τεχνικών υπηρεσιών Θεοχάρη Κοντογιάννη.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε, ότι, : «Η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου, ενώ έχουν δημιουργηθεί ακόμα 3 βίντεο σύντομης διάρκειας, όπου παρουσιάζονται ξεχωριστά οι ξεχωριστές υπηρεσίες διαμονής και εστίασης, οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες φυσιολατρικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος καθώς και ο πρωτογενής τομέας με τα εξαιρετικά προϊόντα του Λασιθίου. Στόχος μας είναι η προβολή σε σημεία ενδιαφέροντος, πύλες εισόδου της Κρήτης, τουριστικά πρακτορεία και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές μας για την συμμετοχή τους στην προβολή του τόπου μας, ενώ πολύ σύντομα θα προβληθεί το έργο σε ειδική εκδήλωση». 

Νιώστε την ενέργεια και απολαύστε τον προορισμό, στον τόπο που γεννήθηκε ο Θεός της φιλοξενίας Ξένιος Ζεύς

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Tο νέο video-spot προβολής του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου”

  1. Ελευθερία Μηλάκη

    Πόσες όμορφες αναμνήσεις φέρνει αυτό το σποτ, για όλους εμάς που σαν παιδιά περνούσαμε τουλάχιστον μερικά σαββατοκύριακα κάθε χρόνο στο Λασίθι! Μας άφηναν και το καλοκαίρι λίγες μέρες, έφευγαν κρυφά οι γονείς μας γιατί δεν θέλαμε να μείνουμε εκεί χωρίς αυτούς, αλλά μετά περνούσαμε ωραία. Πηγαίναμε με τον παππού σε ένα λόφο και μαζεύαμε βατόμουρα, πηγαίναμε στον “κάμπο”, παίζαμε με το γάιδαρο, ενώ ανακατεύαμε τα ντουλάπια της γιαγιάς για να βρούμε καραμέλες.
    Τώρα πια έχουμε μόνο τους τάφους των προγόνων μας εκεί… Και θέλουμε να μπορούμε να πηγαίνουμε και να χαιρόμαστε τη μοναδικότητα του τοπίου χωρίς αλητοτουρίστες που είναι μόνο για να απασχολούν αστυνομία και δικαστήρια. Όχι τουρισμός κακής ποιότητας στο Οροπέδιο, αρκετά πια με την απληστία μερικών.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί